
Dr.Oetker
Dr.Oetker Ristorante Pizza Mozzarella bez lepku
370 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bezlepková mražená pizza Mozzarella na tomatovém podkladě. Je obložena mozzarellou, cherry rajčátky a posypána bazalkou. Vhodné po vegetariány. Obsah laktózy < 0,01/100 g.
- Průměr pizzy je 24,5 cm.
Použití
Troubu důkladně předehřejte na cca 200 °C. Pizzu vyjměte z fólie a dejte péct na mřížku vyloženou papírem na pečení do spodní části trouby. Doba pečení: 13–14 minut.
O výrobci
Firma Dr. Oetker se již od svého založení v roce 1891 řídí principem důvěry k zákazníkům. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje nejrůznější přísady na pečení či zavařování, práškové pudingy a dezerty, sladká a slaná jídla včetně mražených pizz.
Skladování
Skladujte v mrazničce při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Výrobce
Dr.Oetker, spol. s r.o.
Americká 2335
272 01 Kladno
Česká republika
Složení
Sýr mozzarella | 19 % |
Voda | |
Rýžová mouka | |
Pasírovaná rajčata | 10 % |
Bramborový škrob | |
Cherry rajčata | 7.8 % |
Rajčatový koncentrát | 5.3 % |
Eidam | |
Bramborové vločky | |
Řepkový olej | |
Hrachová bílkovina | |
Pekařské droždí | |
Cukr | |
Bazalka | |
Byliny | |
Sůl | |
Zahušťovadla | |
E463 - Hydroxypropylcelulóza | |
E415 - Xanthan | |
Extra panenský olivový olej | |
Emulgátory | |
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f | |
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin | |
Modifikovaný škrob | |
Glukózový sirup | |
Česnek | |
Mléčná bílkovina | |
Koření | |
Citronová šťáva | |
Dextróza | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 963 kJ/230 kCal |
Tuky | 11 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4.8 g |
Sacharidy | 22 g |
z toho cukry | 2.1 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 0.98 g |
Vláknina | 1.4 g |
Alergeny
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Sójové boby |
Hořčice |