
Dr.Oetker
Dr.Oetker Ristorante Pizza Mozzarella bez lepku
370 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bezlepková mražená pizza Mozzarella na tomatovém podkladě. Je obložena mozzarellou, cherry rajčátky a posypána bazalkou. Vhodné po vegetariány. Obsah laktózy < 0,01/100 g.
- Průměr pizzy je 24,5 cm.
Použití
Troubu důkladně předehřejte na cca 200 °C. Pizzu vyjměte z fólie a dejte péct na mřížku vyloženou papírem na pečení do spodní části trouby. Doba pečení: 13–14 minut.
O výrobci
Firma Dr. Oetker se již od svého založení v roce 1891 řídí principem důvěry k zákazníkům. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje nejrůznější přísady na pečení či zavařování, práškové pudingy a dezerty, sladká a slaná jídla včetně mražených pizz.

Skladování
Skladujte v mrazničce při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Výrobce
Dr.Oetker, spol. s r.o.
Americká 2335
272 01 Kladno
Česká republika
Složení
| Sýr mozzarella | 19 % |
| Voda | |
| Rýžová mouka | |
| Pasírovaná rajčata | 10 % |
| Bramborový škrob | |
| Cherry rajčata | 7.8 % |
| Rajčatový koncentrát | 5.3 % |
| Eidam | |
| Bramborové vločky | |
| Řepkový olej | |
| Hrachová bílkovina | |
| Pekařské droždí | |
| Cukr | |
| Bazalka | |
| Byliny | |
| Sůl | |
| Zahušťovadla | |
| E463 - Hydroxypropylcelulóza | |
| E415 - Xanthan | |
| Extra panenský olivový olej | |
| Emulgátory | |
| E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f | |
| E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin | |
| Modifikovaný škrob | |
| Glukózový sirup | |
| Česnek | |
| Mléčná bílkovina | |
| Koření | |
| Citronová šťáva | |
| Dextróza | |
| Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 963 kJ/230 kCal |
| Tuky | 11 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 4.8 g |
| Sacharidy | 22 g |
| z toho cukry | 2.1 g |
| Bílkoviny | 10 g |
| Sůl | 0.98 g |
| Vláknina | 1.4 g |
Alergeny
| Mléko |
| Může obsahovat stopy: |
| Sójové boby |
| Hořčice |