

Nowaco
Treska tmavá svíčková bez kůže
cca 200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Filet z tresky tmavé - svíčková bez kůže (Pollachius virens). Svíčková je nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.
Použití
Rybu lze péct, smažit, fritovat či grilovat jak vcelku, tak ve formě filetů. Tresčí maso se snadno rozpadá, proto šéfkuchaři doporučují pečlivé dodržování času tepelné úpravy a opatrné zacházení. Filet na pánvi nebo na grilu by se měl obracet pouze jednou, aby na talíři dobře vypadal.
Specifikace
- latinský název: Pollachius virens
- čerstvá/defrost: čerstvá ryba
- původ: Dánsko
- metoda lovu/chovu: lov - vlečné sítě
- obsah balení: 1 filet
- kalibrovaná položka: ne
- váha: cca 250 g
- způsob balení: skin pack (vakuové balení)
- certifikace: ne
O výrobci
Bidfood se objevil na trhu už roku 1990 v dánském zastoupení společnosti Nowaco. Zabývá se především distribucí mražených a chlazených potravin.
Společnost dále vyvíjí a vyrábí potraviny s vlastními značkami. Má pod křídly hned několik vlastních značek jako jsou například Nowaco, Prima, Petron, Gurmet, Banquet, Drůbež Dýšina, Bagetier, Dobroty babičky Kláry, Coronet a také Meliko.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Bidfood Czech Republic s.r.o.
V Růžovém údolí 553
278 01 Kralupy nad Vltavou
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Treska tmavá (Pollachius virens) |
Alergeny
Ryby |