Nowaco

Treska tmavá svíčková bez kůže

cca 230 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY

Vyprodáno. Očekáváme v po.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Dánsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Filet z tresky tmavé - svíčková bez kůže (Pollachius virens). Vakuově baleno. Svíčková je nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.

Použití
Rybu lze péct, smažit, fritovat či grilovat jak vcelku, tak ve formě filetů. Tresčí maso se snadno rozpadá, proto šéfkuchaři doporučují pečlivé dodržování času tepelné úpravy a opatrné zacházení. Filet na pánvi nebo na grilu by se měl obracet pouze jednou, aby na talíři dobře vypadal.

O výrobci

Bidfood se objevil na trhu už roku 1990 v dánském zastoupení společnosti Nowaco. Zabývá se především distribucí mražených a chlazených potravin.

Společnost dále vyvíjí a vyrábí potraviny s vlastními značkami. Má pod křídly hned několik vlastních značek jako jsou například Nowaco, Prima, Petron, Gurmet, Banquet, Drůbež Dýšina, Bagetier, Dobroty babičky Kláry, Coronet a také Meliko.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

Bidfood Czech Republic s.r.o.
V Růžovém údolí 553
278 01 Kralupy nad Vltavou
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 4 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Treska tmavá (Pollachius virens)

Alergeny

Ryby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.