Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Filety z brazilské makrely s kůží, chlazené. Ulovena ve vodách středozápadního Atlantiku, šokově zmražena po výlovu a následně pomalu kontrolovaně rozmražena při 0–2 °C pro zachování přirozené šťavnatosti a pevné struktury masa. Filet je precizně zpracovaný a očištěný od kostí, přičemž tenká kůže zůstává pro snadnou manipulaci a lepší chuťový prožitek. Vakuové SKIN balení těsně přiléhá k filetu, chrání jej před vysycháním a zajišťuje maximální čerstvost až do okamžiku přípravy. Díky jednotné tloušťce dosáhnete při každé úpravě konzistentně šťavnatého výsledku s vysokým obsahem omega-3 a bílkovin.
Zpracováno a baleno v České republice. Jedná se o rozmraženou rybu.
Specifikace
- latinský název: Scomberomorus spp.
- čerstvá/defrost: chlazená ryba
- původ: Středozápadní Atlantik (FAO 31)
- metoda lovu/chovu: uloveno v moři
- kategorie lovného zařízení: vlečné sítě
- váha: cca 250 g
- způsob balení: skin pack (vakuové balení)
- certifikace: ne
Použití
- Na grilu či pánvi: Osušte utěrkou, potřete olivovým olejem, osolte mořskou solí a opečte 3–4 minuty z každé strany.
- V troubě: Položte na plátky citronu a větvičku tymiánu, pečte při 180 °C cca 12 minut.
O výrobci
Rybářství Chlumec nad Cidlinou a.s. je česká společnost, která byla založena roku 1993. Je významným členem Rybářského sdružení ČR a má rozhodující postavení v chovu ryb v severní a severovýchodní části České republiky. Hospodaří na 235 rybnících o výměře přibližně 1700 ha vodních ploch. Dodává jak čerstvé, tak mražené sladkovodní ryby.
Skladování
Skladujte v chladničce při maximální teplotě do 5 °C.
Výrobce
Rybářství Chlumec nad Cidlinou a.s.
Boženy Němcové 711
503 51 Chlumec nad Cidlinou
Česká republika
Trvanlivost
Makrela brazilská (Scomberomorus spp.) 100 %
Nutriční hodnoty na 100g
Energetická hodnota | kJ/ kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |
Alergeny
Ryby |