


čerstvá pasta
Čerstvá pasta Rigatoni fungi creme
360 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 16 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Hotové rigatoni s krémovou houbovou omáčkou od českého výrobce.
Těstoviny jsou vyrobené s láskou a z prvotřídních surovin. Jelikož je mouka pro pastu nejdůležitější vstupní surovinou, má firma vlastní malou mlýnici v Itálii. Díky mouce jsou tak jejich těstoviny chutné a krásně pórovité. Pro výrobu dále používají italská, přírodní formou pasterovaná vajíčka. Těstoviny Čerstvá pasta jsou více vaječné, a proto jsou tak krásně žluté a nedobarvované.

Použití
Odtrhněte fólii a ohřejte v mikrovlnné troubě cca 4 minuty.
O výrobci
Čerstvá pasta je malá firma rodinného formátu z obce Kolová u Karlových Varů. Společnost Čerstvá pasta vznikla v létě roku 2012, ze snahy pana majitele Jana Blažka, který je vášnivým milovníkem italské kuchyně.

Pan Blažek sám provozoval několik restaurací. Jednu z nich měl i v italském horském středisku Cavalesse, kde nahlédl do tajů tamní gastronomie. Své zkušenosti následně předal svým zaměstnancům a začal nabízet čerstvou pastu do restaurací a poté také prodávat na farmářských trzích.
Od roku 2013 se jejich výroba rozšířila o chlazené omáčky a pesta. Suroviny nakupují převážně u farmářů nebo regionálních prodejců.
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě do 6 °C. Po otervření ihned spotřebujte.
Výrobce
Čerstvá pasta - Jan Blažek
Kolová 216
362 14 Karlovy Vary
Česká republika
Trvanlivost
Rigatoni 180g - 50% (*pšeničná semolinová mouka 60%, *vaječná melange 30%, pitná voda 10%), Omáčka houbová 160 g - 45% ( Směs lesních hub 40%, žampiony 30%, *smetana 30%, sůl a pepř) *parmezán 20g - 5%
Nutriční hodnoty na 100g
| Energetická hodnota | 110 kJ/26 kCal |
| Tuky | 1.44 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.14 g |
| Sacharidy | 2.2 g |
| z toho cukry | 0.37 g |
| Bílkoviny | 1.45 g |
| Sůl | 0.48 g |
| Vláknina | 0.7 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |
| Mléko |