Čerstvá pasta je malá firma rodinného formátu z obce Kolová u Karlových Varů. Vyrábíme vše s láskou a z těch nejlepších dostupných surovin. Už osmým rokem se zaměřujeme na výrobu Italské chlazené pasty z kvalitní semolinové mouky, kterou si dovážíme z malého rodinného mlýna na jihu Itálie. Od roku 2013 se naše výroba rozšířila o chlazené omáčky a pesta. Suroviny nakupujeme převážně u farmářů nebo regionálních prodejců. Nepoužíváme žádné konzervanty ani emulgátory, vše je stoprocentně čerstvé. Přejeme vám dobrou chuť .
Skladování: 2-8 °C, po otevření spotřebujte nejpozději do druhého dne.
Návod k přípravě: Po rozbalení vhoďte do vroucí, více osolené vody a vařte 2-3 minuty.
Příběh České pasty
Nehrneme se do velkých prodejních řetězců. Naše motto je vyrábět s láskou, vždy čerstvé a z těch nejlepších surovin. Jelikož je mouka pro naši pastu nejdůležitější vstupní surovinou, máme vybránu vlastní malou mlýnici v Itálii. Díky mouce jsou naše těstoviny tak chutné a krásně pórovité. Pro výrobu dále používáme italská, přírodní formou pasterovaná vajíčka. Naše těstoviny jsou více vaječné, a proto jsou tak krásně žluté a nedobarvované.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.
Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží, které je označeno jako last minute.
Pšeničná semolinová mouka z tvrdé pšenice | 60 % |
Pasterované vejce | 2 % |
Pitná voda | |
Rýžová mouka | 20 % |
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |