
Maso Klouda
Maso Klouda Salám s vlašskými ořechy
cca 250 gcca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Salám vyrobený z vepřového masa. Je obohacen o vlašské ořechy. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný.
- Na 100 g hotového výrobku bylo použito 119 g vepřového masa.
- Baleno ve vakuu.
U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z ověřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Salám skvěle doplní prkénko s uzeninami. Před konzumací je nutné odstranit obal.
O výrobci
Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.

Skladování
Skladujte a uchovávejte při teplotě od 0–20 °C.
Výrobce
Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 10 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Vepřové maso; vlašské OŘECHY (7,7 % hm.); dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný); koření; aroma; dextróza; antioxidant: E301; startovací kultura; plněno do faserového obalu – před konzumací je nutné obal odstranit
E301(Askorban sodný)
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1520 kJ/366 kCal |
| Tuky | 30 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 9.9 g |
| Sacharidy | 1.3 g |
| z toho cukry | 0.6 g |
| Bílkoviny | 24 g |
| Sůl | 3 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Skořápkové plody |