MASO! Hovězí směs na polévku

cca 0,9 kg
Od českého farmáře

cca

 180,00 Kč 199,90 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Hovězí směs na polévku se skládá ze směsi kostí a masa. Skvěle se hodí na silný vývar. Ideální na přípravu je nechat kosti nejprve zatáhnout do hněda v troubě a až poté je dát vařit.

Z důvodu počtu zvířat na farmě nelze garantovat morkovou kost v každém balíčku.

Více o hovězím značky MASO!

Hovězí je vždy jen z mladého býka z plemene Českého strakatého skotu, také znám jako ČESTR, u kterého je kontrolovaná zmasilost a protučnělost. Zvířata jsou chována na několika farmách, kde jsou pouze na slámě, což příznivě prospívá jejich kondici. Po celý život mají větrané stáje a přístup k žrádlu stejně jako vodě, podáváno je jim pouze české krmivo. Po porážce jsou býci minimálně týden vyvěšeni na sucho, aby jejich maso zkřehlo.

Maso pro Rohlik.cz zpracovávají v TORO Hlavečník a to podle přesných požadavků na zmasilost a protučnělost každého kusu tak, aby pro vás byla vždy zajištěna dokonalá kvalita.

Použití

Směs je ideální pro přípravu silného hovězího vývaru. 

Tip! Připravte si hovězí vývar s nočky dle následujícího receptu:

Kosti a maso vložte do hrnce, přilejte vodu a vařte 1,5 hodiny na mírném ohni. Postupně přidávejte zeleninu, koření podle chuti. Na nočky smíchejte vajíčka s moukou a trošku osolte. Ke konci vaření přidejte do hrnce brambory a přes struhadlo třete vajíčkovou tak, aby nočky padaly do vývaru. Vařte dalších 5 minut a podávejte s čerstvými bylinkami a pečivem. 

O výrobci

TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.  

Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 4 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.