- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Černý pepř Kotányi dodá jídlu pikantní ostrost, zejména pokud je dlouho vařen. Pokud se rozhodnete pepř umlýt, získáte silné a specifické aroma.
Použití
Lze přidat k masu, rybám, zelenině, polévkám, omáčkám, do dresinků a k salátům.
O výrobci
Vše začalo v roce 1881, kdy Janos Kotányi vyrobil jedinečnou paprikovou směs, která dobyla Vídeň. Krátce poté začal vyrábět další koření a bylinky z celého světa.
Koření Kotányi je inspirací k tvořivému vaření a je vhodné do téměř každého typu kuchyní. Nabízí přes 4500 produktů, díky čemuž je možné ochutnat nejrůznější chutě z koutů celého světa.
Skladování
Skladujte a uchovávejte v chladu a suchu.
Výrobce
Kotányi GmbH
A-2120 Wolkersdorf
Rakousko