- Kategorie: Koření a ochucovadla > Jednodruhové koření
- Země původu: Rakousko
Popis produktu
Černý pepř Kotányi dodá jídlu pikantní ostrost, zejména pokud je dlouho vařen. Pokud se rozhodnete pepř umlýt, získáte silné a specifické aroma.
Použití: Lze přidat k masu, rybám, zelenině, polévkám, omáčkám, do dresinků a k salátům.
Skladujte a uchovávejte v chladu a suchu.
Použití: maso, ryby, zelenina, polévky, omáčky, dresinky, saláty.
Uchovávejte v suchu (max. do 25°C a 70% relativní vlhkosti vzduchu).
Složení
ALERGENY: 1,3,6,7,9,10,11
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1303/311 |
Bílkoviny (g) | 10,9 |
Tuky (g) | 3,3 |
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení, alergeny a země původu jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

Gnocchi s chřestem
Jednoduchý
15 minut

Kuřecí pomazánka s avokádem
Jednoduchý
90 minut

Pečené avokádo s vejci
Jednoduchý
25 minut

Jarní polévka z medvědího česneku
Jednoduchý
30 minut

Cuketové rolky
Jednoduchý
15 minut

Kořeněné krůtí medailonky se šafránovým kuskusem
Jednoduchý
25 minut

Grilovaná vepřová panenka se salsou crijolla
Středně těžký
40 minut

Rajská s karlovarským knedlíkem
Středně těžký
60 minut

Velikonoční nádiwich
Středně těžký
80 minut

Boršč
Středně těžký
130 minut

Ostrá BBQ křidýlka
Středně těžký
75 minut

Pekingská kachna
Jednoduchý
35 minut

Vepřové koleno s hořčicí a křenem
Středně těžký
240 minut

Lehká celerová polévka s bazalkovým pestem
Jednoduchý
45 minut

Zeleninový vývar s mrkvovými knedlíčky
Středně těžký
60 minut

Lososové rillettes
Jednoduchý
30 minut

Zapečené těstoviny s artyčoky a špenátem
Jednoduchý
45 minut

Polévka devatero koření
Jednoduchý
20 minut

Halloweenská bloody Mary
Jednoduchý
10 minut

Husí polévka z kostí
Jednoduchý
300 minut

Kohout na víně
Středně těžký
250 minut
- Popis a složení
Popis produktu
Černý pepř Kotányi dodá jídlu pikantní ostrost, zejména pokud je dlouho vařen. Pokud se rozhodnete pepř umlýt, získáte silné a specifické aroma.
Použití: Lze přidat k masu, rybám, zelenině, polévkám, omáčkám, do dresinků a k salátům.
Skladujte a uchovávejte v chladu a suchu.
Použití: maso, ryby, zelenina, polévky, omáčky, dresinky, saláty.
Uchovávejte v suchu (max. do 25°C a 70% relativní vlhkosti vzduchu).
Složení
ALERGENY: 1,3,6,7,9,10,11
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ/kcal) 1303/311 Bílkoviny (g) 10,9 Tuky (g) 3,3 Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení, alergeny a země původu jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací. - Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Gnocchi s chřestem
Jednoduchý
15 minut
Kuřecí pomazánka s avokádem
Jednoduchý
90 minut
Pečené avokádo s vejci
Jednoduchý
25 minut
Jarní polévka z medvědího česneku
Jednoduchý
30 minut
Cuketové rolky
Jednoduchý
15 minut
Kořeněné krůtí medailonky se šafránovým kuskusem
Jednoduchý
25 minut
Grilovaná vepřová panenka se salsou crijolla
Středně těžký
40 minut
Rajská s karlovarským knedlíkem
Středně těžký
60 minut
Velikonoční nádiwich
Středně těžký
80 minut
Boršč
Středně těžký
130 minut
Ostrá BBQ křidýlka
Středně těžký
75 minut
Pekingská kachna
Jednoduchý
35 minut
Vepřové koleno s hořčicí a křenem
Středně těžký
240 minut
Lehká celerová polévka s bazalkovým pestem
Jednoduchý
45 minut
Zeleninový vývar s mrkvovými knedlíčky
Středně těžký
60 minut
Lososové rillettes
Jednoduchý
30 minut
Zapečené těstoviny s artyčoky a špenátem
Jednoduchý
45 minut
Polévka devatero koření
Jednoduchý
20 minut
Halloweenská bloody Mary
Jednoduchý
10 minut
Husí polévka z kostí
Jednoduchý
300 minut
Kohout na víně
Středně těžký
250 minut