• Vážení zákazníci, omlouváme se, v současné době nelze zadat k Vašim zákaznickým účtům novou adresu dodání z důvodu výpadku na straně poskytovatele map. Mrzí nás to! Na nápravě usilovně pracujeme. 

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
6 PORCÍ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 50 g slunečnicových semínek
  • 25 g dýňových semínek
  • 25 g sezamových semínek
  • 50 g mandlí
  • 50 g vlašských ořechů
  • 30 g lyofilizovaných malin
  • 10 g strouhaného kokosu
  • 15 g kokosového oleje
  • Lžička skořice
  • 50 g hořké čokolády
  • 3 lžíce vody

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

SUROVINY K TIPU

  • Bílý jogurt
  • Tvaroh

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Semínka, ořechy a kokos nasypeme do mísy a pořádně promícháme. Pokud máme ořechy velké, můžeme je předtím nasekat. Ke směsi přidáme kokosový olej a skořici a opět promícháme. Směs vložíme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme 15 minut na 160 °C.
  • 2Čokoládu si mezitím rozpustíme s trochou vody a po 15 minutách pečení ji vmícháme do granoly. Necháme spolu dopéct ještě asi 3-4 minuty. Každá trouba peče jinak, dáváme tedy pozor, aby se granola nepřipálila. Nakonec vmícháme lyofilizované ovoce.
Tip
Hotovou granolu můžete podávat s bílým jogurtem nebo tvarohem.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

SUROVINY K TIPU