Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g hovězího masa
  • 250 g mrkve
  • 250 g kostí
  • 250 g petržele
  • 120 g celeru
  • 100 g pórku
  • Čerstvý tymián
  • 1 lžíce octa
  • 1 lžička soli
  • 1,5 - 2 litry vody

SUROVINY NA KNEDLÍČKY

  • 1 vejce
  • 2 stroužky česneku
  • ½ lžičky soli
  • ½ lžičky pepře
  • Lžička majoránky
  • 50 g ovesných vloček
  • 250 g jater drůbežích

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Do hrnce vložíme hovězí maso, kosti a zalijeme vodou. Přidáme sůl a ocet. Pokud máme pomalý hrnec, vaříme na nižší stupeň cca 14 hodin. Pokud máme jen klasický, vývar vaříme na mírný stupeň cca 5 hodin. Zeleninu oloupeme a přidáme spolu s tymiánem do vývaru 2 hodiny před koncem vaření.
  • 2
    Játra vložíme do vyšší nádoby, přidáme vejce, prolisovaný česnek, sůl a pepř a rozmixujeme tyčovým mixérem do hladka. Potom ke směsi přimícháme majoránku a na mouku rozmixované ovesné vločky. Počkáme 30 minut. Hotová směs by měla být polotekutá. Vkládáme ji do vroucího vývaru pomocí dvou lžící nebo přes síto na halušky.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY

SUROVINY NA KNEDLÍČKY