• Vážení zákazníci, omlouváme se, v současné době nelze zadat k Vašim zákaznickým účtům novou adresu dodání z důvodu výpadku na straně poskytovatele map. Mrzí nás to! Na nápravě usilovně pracujeme. 

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
12 KUSŮ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KORPUS

  • 180 g slunečnicových semínek
  • 50 ml vody
  • Sůl

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 370 g uvařené červené řepy
  • 150 g zakysané smetany
  • 100 g balkánského sýru + 50 g navrch
  • Sůl

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Semínka rozmixujeme na jemnou mouku, smícháme s vodu, solí, vtlačíme do formy, kteru vyložíme pečicím papírem a propícháme vidličkou. Pokud se začne těsto trhat, navlhčíme si ruce a s těstem půjde lépe pracovat.
  • 2Předpečeme korpus v rozehřáté troubě na 180 °C cca 7 minut.
  • 3Řepu nastrouháme, smícháme se zakysanou smetanou a nadrobeným balkánským sýrem. Směs vložíme na předpečený korpus. Pečeme dalších 30 minut.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY NA KORPUS

SUROVINY NA NÁPLŇ

JEŠTĚ POTŘEBUJETE