• O velikonočních svátcích fungujeme, jako by se nekoledovalo. Jsme tu pro vás i na Velký pátek a o Velikonočním pondělí - s dovozem až domů. Tak veselé hodování!

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
8 KUSŮ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 260 g mrkve
  • 1 střední cibule
  • ¼ uzeného tofu
  • 50 g jáhel
  • 1 lžíce kukuřičné mouky
  • 1,5 lžíce kukuřičného škrobu
  • 1,5 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce lahůdkového sušeného droždí
  • ¾ lžičky rozmarýnu
  • Špetka mletého zázvoru
  • ½ lžičky sušeného libečku
  • ¾ lžičky tymiánu
  • ½ lžička mletého koriandru
  • ½ lžičky kurkumy
  • 1 lžička sušené cibule
  • Špetka muškátového oříšku
  • ½ lžičky uzené papriky
  • ¼ lžičky sušeného česneku
  • ¼ lžičky mletého pepře
  • 2 špetky soli
  • 80 ml vody

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Jáhly 4 x propláchneme horkou vodou, abychom je zbavili hořkosti. Jáhly uvaříme na mírném plameni.
  • 2Mrkev nastrouháme najemno a cibulku nakrájíme na drobno. Cibulku a mrkev lehce zasolíme a osmažíme na pánvi - každý komponent smažíme zvlášť.
  • 3Uvařené jáhly smícháme s osmaženou mrkví a cibulkou a do směsi rozdrobíme tofu. Přidáme veškeré koření, kukuřičný škrob a kukuřičnou mouku.
  • 4Směs promísíme a poté klademe na pečící papír, mírně pokapeme olejem a pečeme cca 25 minut na 190 stupňů na horkovzduch.
Green Leaves
Erika a Honza z Green Leaves dělají profesionální veganský catering. Vytváří jídlo pro každou příležitost i pro ty nejnáročnější jazýčky.

SUROVINY