1,5 LITRU

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 ml tuzemáku
  • 250 ml smetany, min. 31%
  • 8 žloutků
  • 2 balení zahuštěného slazeného mléka Salko (800 g)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Smetanu, žloutky a salko společně krátce rozmixujeme. Podle chuti přidáme tuzemák. Plníme do čistých sklenic. Uchováme v lednici, kde vydrží až týden.
Tip
Do vaječného koňaku můžete podle chuti přidat kondenzované mléko Tatra. Jde o zahuštěné neslazené mléko, takže jím můžete částečně utlumit sladkost likéru. Tuzemák přidávejte podle chuti. Lahve musí být dokonale čisté a suché.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

400 ml tuzemáku

Tuzemský rum bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

250 ml smetany, min. 31%

Smetana ke šlehání (min. 31%) bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

8 žloutků

 

2 balení zahuštěného slazeného mléka Salko (800 g)