• Milí zákazníci, poptávka po naší službě se opět díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje nad naše aktuální kapacity. Moc nás to mrzí, ale abychom mohli obsloužit co nejvíce z vás, musíme omezit počet objednávek na osobu. To znamená, že aktuálně si můžete objednat pouze jednou denně. Současně rušíme i možnost doobjednávek. Dál soustředíme všechny naše síly na to, abychom ještě více navýšili kapacitu, a mohli tak zavážet všude, kde je nás teď potřeba. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Společně to zvládneme. Váš Rohlík.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 ml tuzemáku
  • 250 ml smetany, min. 31%
  • 8 žloutků
  • 2 balení zahuštěného slazeného mléka Salko (800 g)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Smetanu, žloutky a salko společně krátce rozmixujeme. Podle chuti přidáme tuzemák. Plníme do čistých sklenic. Uchováme v lednici, kde vydrží až týden.

TIP

Do vaječného koňaku můžete podle chuti přidat kondenzované mléko Tatra. Jde o zahuštěné neslazené mléko, takže jím můžete částečně utlumit sladkost likéru. Tuzemák přidávejte podle chuti. Lahve musí být dokonale čisté a suché.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

400 ml tuzemáku
250 ml smetany, min. 31%
8 žloutků
 
2 balení zahuštěného slazeného mléka Salko (800 g)