• Zítra, na Svátek práce, fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

PURESSENTIEL

PURESSENTIEL Sprej proti bodavému hmyzu 75ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
379,90 Kč 379,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Repelentní a zklidňující účinek

Komplexní ochrana v oblastech mírného pásu, tropů i v místech s nadměrným výskytem hmyzu. Není fototoxický a má svěží vůni. Bez aktivních neurotoxických látek.

Puressentiel Sprej proti bodavému hmyzu s dvojím účinkem, odpuzuje hmyz a zklidňuje místo bodnutí. Složení je 100 % přírodního původu. Repelent je na bázi silné aktivní složky rostlinného původu z esenciálního oleje eukalyptu citroníkového (Malawi), který účinně odpuzuje komáry v mírných a tropických pásmech a také další bodavý hmyz (klíšťata, písečné mušky). Je také ideální na okamžité zklidnění místa bodnutí, a to díky 5 éterickým olejům (Tea Tree, Citronella Java, Lavandin Grosso, Niaouli a máta peprná). Laboratorně testovaná účinnost: až 7 hodin proti komárům tygrovaným (Aedes albopictus), běžným komárům (Culex pipiens), a písečným muškám (Phlebotomus duboscqi) až 6,5 hodiny proti tropickým komárům (Aedes aegypti a Anopheles gambiae), až 5 hodin proti klíšťatům (Ixodes ricinus). Lze aplikovat i na tkaniny (oblečení, moskytiéry apod.). Aktivní formule bez neurotoxického repelentu. Velikost balení: 75 ml.

Olej z eukalyptu citriodora - hydratovaný a cyklizovaný (CAS 1245629-80-4), citronová tráva typu Java, Lavandin Grosso, máta peprná, Niaouli, čajovník.

Dávkování: Před použitím protřepejte. Naneste stříkáním rovnoměrně na tělo (6 střiků). Před použitím na obličej nejdříve nastříkejte produkt na ruce (1 střik), pak aplikujte na tváře a čelo. V případě potřeby aplikaci opakujte, ale nepřekračujte 3 aplikace za den. Po použití si důkladně umyjte ruce. Po plavání nebo zpocení aplikaci zopakujte, kvůli možnému zkrácení doby trvání ochrany. U dětí nepřekračujte 7 střiků za den (1 střik = 0,18 ml).

Kontraindikace: Nepoužívejte u dětí mladších 2,5 let věku, u těhotných nebo kojících žen. Uchovávejte mimo dosah dětí. Sprej bez hnacího plynu.

Výrobce: Laboratoire PURESSENTIEL

EAN: 3401554417950