SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu!
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Puding karamelový v prášku na 1/2 l plnotučného mléka (4 porce). 1. Obsah sáčku dobře rozmícháme se 2-3 polévkovými lžícemi cukru (30-40 g) v 1/3 připraveného plnotučného mléka. 2. Zbylé 2/3 plnotučného mléka přivedeme k varu. Poté odstavíme z plotny a vmícháme předem připravenou směs s pudingem. 3. Puding za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. 4. Hotový puding nalijeme do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout.
VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika
Kukuřičný škrob | |
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku | 30 % |
Kousky hořké čokolády | |
Cukr | |
Kakaová hmota | |
Kakaový prášek | |
Kakaové máslo | |
Emulgátor | 3.6 % |
E322 - Lecitiny | Škodlivost |
Sojové | |
Jedlá sůl |
Může obsahovat stopy: |
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |