Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Dr.Oetker Premium puding Hořká čokoláda 52g

Dr.Oetker Premium puding Hořká čokoláda

Dr.Oetker Premium puding Hořká čokoláda

52g
14,90 Kč (286,54 Kč/kg)
Popis produktu

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu!

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Puding karamelový v prášku na 1/2 l plnotučného mléka (4 porce). 1. Obsah sáčku dobře rozmícháme se 2–3 polévkovými lžícemi cukru (30–40 g) v 1/3 připraveného plnotučného mléka. 2. Zbylé 2/3 plnotučného mléka přivedeme k varu. Poté odstavíme z plotny a vmícháme předem připravenou směs s pudingem. 3. Puding za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. 4. Hotový puding nalijeme do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout.

VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika

Příprava:

  1. Obsah sáčku dobře rozmícháme se 2–3 polévkovými lžícemi cukru (30–40 g) v 1/3 připraveného plnotučného mléka.
  2. Zbylé 2/3 plnotučného mléka přivedeme k varu. Poté odstavíme z plotny a vmícháme předem připravenou směs s pudingem.
  3. Puding za stálého míchání vaříme asi 1 minutu.
  4. Hotový puding nalijeme do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout.

Skladujte v suchu!

Složení

Složení: Kukuřičný škrob,Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (30 %), Kousky hořké čokolády (cukr, kakaová hmota, kakaový prášek, kakaové máslo, emulgátor – sójový lecitin) (3,6%), Jedlá sůl, Tento puding v prášku obsahuje 30 % kakaa.

Alergeny: Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 456 kJ / 108 kcal
Tuky 3,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy 16,1 g
z toho cukry 10,9 g
Bílkoviny 3,5 g
Sůl 0,21 g

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.