Rohlik.cz

Popis produktu

V Japonsku, ale i v Itálii to jsou velmi populární houby. Mají jemné houbové aroma s oříškovou chutí a po tepelném zpracování si zachovávají svůj tvar i konzistenci. V gastronomii mají pestré využití. V tradiční asijské kuchyni je použijte do nudlí, polévek nebo pánve WOK. V evropské kuchyni se používají do těstovin, omáček a polévek, kterým dodají jemnou houbovou chuť i estetický zážitek. Díky svému tvaru se přidávají do klasických houbový pokrmů. Houby je před konzumací nutné tepelně upravit dušením, vařením nebo pečením.

TIP: Jednoduchá smetanová omáčka s houbami – ke zpěněné cibuli na másle přidejte houby Shimeji a obdělávejte do měkka. Zalijte smetanou a dochuťte solí a pepřem. Omáčku použijte k těstovinám, rýži nebo gnocchi. Do hotové omáčky můžete přidat na drobno nakrájenou zelenou cibulkou, petrželku.

Použití: Sáček rozbalte a příčným řezem odstraňte nožičky se zbytky substrátu.

Složení

Shimeji hnědé – čerstvé

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×