Rohlik.cz

Popis produktu

V Japonsku i celé Asii jsou považovány za delikatesu. Mají příjemné ovocno-ořechové aroma a křupavou strukturu. Nejčastěji se na poslední chvíli přidávají do hotových polévek nebo se s nimi dodzdobují hotové pokrmy – jejich estetická funkce je nenahraditelná. Do salátů se nejčastěji přidávají čerstvé. Případná tepelná úprava by měla být velmi krátká.

TIP na gril: Po odstranění spodní části se zbytky substrátu, rozdělte balení na 5–6 samostatných svazků. Každý ze svazků zabalte do italské panchety nebo kvalitního špeku/slaniny a celé propíchněte párátkem. Jednotlivé svazky vložte na grilovací tácek nebo lávový gril (nikoliv na přímý oheň). Grilujte cirka 10 min (enokii se nesmí vysušit, jinak budou tuhé!) a podávejte s bílým pečivem. Doma v troubě vložte do otevřeného pekáčku a pečte cirka 10 min při 150 oC.

Použití: Sáček rozbalte a příčným řezem cirka 2–4 cm od spodní části odstraňte zbytky substrátu i s nožičkami.

Složení

Enoki – čerstvé

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×