Salát Radicchio 1 ks
cca 390 gcca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Salát radicchio má bílo-žilkované červené listy a nahořklou, kořeněnou chuť.
Použití
V italské kuchyni je salát radicchio obvykle grilovaný na olivovém oleji, nebo se přidává do rizota a těstovin, do závinů či nádivek do drůbeže. Může se dusit nebo zapékat, restovat na másle nebo zadělávat na smetaně. Tepelnou úpravou se chuť salátu zjemní.
Tip: Připravte si s námi lahodné italské rizoto.
Na olivovém oleji zpěňte cibulku, přidejte pokrájenou hlávku salátu radicchio a chvíli poduste. Přidejte rýži, postupně za stálého míchání vařte a po troškách zalévejte bílým vínem a vývarem, dokud rýže není uvařená. Přidejte strouhaný parmezán, máslo a čerstvě mletý pepř, promíchejte a můžete podávat.
Přejeme dobrou chuť.
Skladování
Uchovávejte při teplotě kolem 3 °C a při vyšší vlhkosti.
Složení
Salát Radicchio |
I. jakost |