MASO!

MASO! Hovězí kostky na guláš

cca 0,85 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY

Od českého farmáře

cca

 292,00 Kč 344,80 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hovězí kostky na guláš jsou očištěné kousky masa, které jsou vybírány z vrchního a spodního šálu, ořechu a případně plece. Výsledný guláš bude tedy spíše libový než silně klihovatý.

Kostky jsou očištěny tak, aby mohly bez zbytečného zdržování rovnou do hrnce.

Více o hovězím značky MASO!

Hovězí je vždy jen z mladého býka z plemene Českého strakatého skotu, také znám jako ČESTR, u kterého je kontrolovaná zmasilost a protučnělost. Zvířata jsou chována na několika farmách, kde jsou pouze na slámě, což příznivě prospívá jejich kondici. Po celý život mají větrané stáje a přístup k žrádlu stejně jako vodě, podáváno je jim pouze české krmivo. Po porážce jsou býci minimálně týden vyvěšeni na sucho, aby jejich maso zkřehlo.

Maso pro Rohlik.cz zpracovávají v TORO Hlavečník a to podle přesných požadavků na zmasilost a protučnělost každého kusu tak, aby pro vás byla vždy zajištěna dokonalá kvalita.

Použití

Maso je ideální na guláš, kde se krásně rozvine jeho chuť. 

Tip! Připravte si hovězí guláš dle následujícího receptu:

V kastrole rozehřejte sádlo, orestujte na něm najemno nakrájenou cibuli dohněda a zasypte mletou paprikou. Následně přidejte kousky masa, které opečte ze všech stran a přijde sůl s pepřem. Přidejte rajský protlak, promíchejte a zalijte malým množstvím vody. Do základu přisypte kmín, prolisovaný česnek a nechte dusit na co nejnižší teplotě přibližně hodinu.

Během vaření stále přilévejte vodu po menších částech, aby se guláš nepřipaloval. Po změknutí masa přidejte rozemnutou majoránku a vařte ještě 10 minut. Podávejte posypané čerstvě nakrájenou cibulí, nejlépe s houskovým knedlíkem, případně s bramboráčky nebo těstovinami.

O výrobci

TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.  

Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí maso