MASO! Hovězí Burger s lojem, 2 ks

cca 380 g
Od českého farmáře
cca 114,00 Kč 299,90 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Hovězí burger je z krku. Do masa je přidáno 15% hovězího loje, který zaručí, že burger bude mít ultimátní šťavnatost s výraznou hovězí chuť a vůni.

Naprostá pochoutka pro skutečně milovníky hovězího.  

Balení obsahuje dva kusy. Hamburger doporučujeme nechat před tepelnou úpravou řádně natemperovat v pokojové teplotě.

Více o hovězím značky MASO!

Hovězí je vždy jen z mladého býka z plemene Českého strakatého skotu, také znám jako ČESTR, u kterého je kontrolovaná zmasilost a protučnělost. Zvířata jsou chována na několika farmách, kde jsou pouze na slámě, což příznivě prospívá jejich kondici. Po celý život mají větrané stáje a přístup k žrádlu stejně jako vodě, podáváno je jim pouze české krmivo. Po porážce jsou býci minimálně týden vyvěšeni na sucho, aby jejich maso zkřehlo.

Maso pro Rohlik.cz zpracovávají v TORO Hlavečník a to podle přesných požadavků na zmasilost a protučnělost každého kusu tak, aby pro vás byla vždy zajištěna dokonalá kvalita.

Použití

Maso je určeno pro hamburgery. 

Tip! Přípravte si šťavnatý hamburger dle následujícího receptu:

Do masa udělejte uprostřed palcem prohlubeň, aby se při grilování moc nevyboulilo. Odložte do ledničky a mezitím si připravte omáčku podle vlastních preferencí. Skvěle se hodí barbecue, česneková, bylinková, poslouží ale i majonéza a kečup.  

Burgery tence potřete olejem a grilujte asi 4 minuty po každé straně, až budou dohněda opečené, ale stále ještě růžové uprostřed. Na poslední minutu na ně položte plátky sýru. Pro lepší chuť doporučujeme každou housku chvilku z vnitřní strany opéct. Spodní díl housky potřete omáčkou a na to položte list salátu, rajčete, nakládané okurky a ogrilované maso a přiklopte druhým dílem housky.

O výrobci

TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.  

Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.