Frosch

Frosch EKO Odmašťovač do kuchyně grep

500 ml
119,90 Kč 239,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

700+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Čistič a odmašťovač na bázi sody účinně a rychle odstraňuje mastnotu a zapečené nečistoty v kuchyni a na téměř všech omyvatelných plochách v domácnosti.

Odmašťovač a čistič v jednom účinně rozpouští mastnotu a zanechává příjemnou vůni grepu a citrusů. Díky svému složení je bezpečný pro použití v blízkosti potravin v celé kuchyni. Láhev je vyrobena ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelná.

Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.

Zasaďte strom se žabkou

Podporovat přírodu nemusí být těžké! Stačí si koupit dva libovolné produkty ekologické značky Frosch a značka za vás vysadí nový strom v Moravském krasu či blízkém okolí. Strom bude ošetřený a chráněný před zvěří, dokud nedosáhne potřebné velikosti. Značka tak dlouhodobě podpoří zhruba 450 malých vlastníků a pomůže zalesnit oblasti napadené kůrovcem. 

Použití

Nastříkejte na nečistotu a vlhkým hadříkem roztírejte, dokud není povrch odmaštěn. Je ideální pro čištění sporáku, grilu, mikrovlnné trouby.

O výrobci

Společnost Werner & Mertz byla v roce 1867 založena jako továrna na výrobu voskového zboží v Mainz am Rhein. Se značkami jako Erdal, Frosch a Tana je rodinná firma zavedena jako inovativní společnost nejen na evropském trhu, ale i v Japonsku. Nabízí komplexní portfolio produktů čištění a péče v domácnosti.

Skladování

Skladujte v původním obale při pokojové teplotě. 

Upozornění

Uchovávejte mimo dosahu dětí. Před použitím si přečtěte údaje na štítku.

Výrobce

Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz
Německo

Aqua, Phenoxyisopropanol, Sodium Laureth Sulfate, Methyl Diethanolamine, Olive Oil Fatty Acid, Triethanolamine Salt , Sodium Carbonate, Amide Polyglycol Ether, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glycerin, Copernica Cerifera Cera, Parfum, Citrus Grandis Extract, Colorant