Method

Method Univerzální čistič grep

0,828 l
139,90 Kč 168,96 Kč/l

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Belgie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Method univerzální sprejový čistič odstraňuje mastnotu a nečistoty z povrchů bez zbytečné chemie.  

Tento silný povrchový čistič vyrobený z přirozeně odvozených povrchově aktivních látek funguje tak, že absorbuje nečistoty, místo aby je chemicky rozkládal. Method je biologicky rozložitelný, takže můžete provést úklid domácnosti bez splachování super-toxických chemikálií do našich řek, rybníků a moří.  

Čisticí sůl na bázi kukuřice se váže k nečistotám, aby ji odstranila, povrchově aktivní látky získané z kokosového oleje odstraňují mastnotu a špínu.

Výrobek není testován na zvířatech.

Použití

Povrch postříkejte sprejem. Otřete hadříkem.

O výrobci

Společnost nabízí celou řadu produktů pro domácnost a osobní péči s ohledem na životní prostředí. Cílem společnosti je zvyšovat užitek, který mohou pomoct planetě i společnosti. Produkty jsou čistě přírodního původu, neškodí tedy vám, vaší domácnosti, ani vašim domácím mazlíčkům.

Skladování

Skladujte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a bez přímého slunečního záření.

Upozornění

Způsobuje vážné poškození očí. Dráždí pokožku. Držte mimo dosah dětí. Při zasažení očí vypláchněte vodou. Vyjměte čočky, pokud to jde snadno. Při styku s pokožkou opláchněte místo vodou. Při trvání potíží vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal.  

Výrobce

Method Products Ltd.
Industrieweg 3
2390 Malle
Belgie

Corn and Coconut Derived Biodegradable Surfactant, Corn Based cleaning salt, Soda Ash, Potassium Hydrate, Fragrance, Oil Blend, Color, Water (Purified)