
Le Biodelizie
Le Biodelizie BIO Kuřecí frankfurtské párky
160 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Frankfurtské kuřecí párky podle italské receptury v BIO kvalitě.
Původ frankfurtských párků sahá až do 15. století a považují se za předchůdce dnešních vídeňských párků. Při výrobě párků se namele BIO kuřecí maso a přidá se voňavé, italské koření. Po celém procesu se párky dvojitě zaudí. První zauzení slouží ke konzervaci a druhé k získání tradiční chuti.
Použití
Vložte párek do vroucí vody, přikryjte hrnec pokličkou, vypněte plotýnku a nechte v hrnci 10 minut stát. Párek zůstane šťavnatý a nepraskne. Můžete ho také ohřát v páře nebo ogrilovat na grilu.
O výrobci
Morgante je italská společnost, která si předává svou vášeň pro řemeslo již po 4 generace. Firmu založil obchodník Luigi Morgante se svými syny s cílem dopřát svým zákazníkům tradiční italské uzeniny a pochoutky. Díky své odhodlanosti a vášni pro řemeslo se firma stala úspěšnou po celém světě.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Morgante s.r.l.
Via Aquileia 76
34076 Roman's D'Isonzo
Itálie
Trvanlivost
Složení
Kuřecí maso | 88 % |
Voda | |
Mořská sůl | |
Bramborový škrob | |
Dextróza | |
Cukr | |
Maltodextrin | |
Uzená mořská sůl | |
Koření | |
Antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Přírodní aromata | |
Vývar | |
Voda | |
Třtinový cukr | |
Extrakt z libečku | |
Karamelizovaný cukr | |
Houby | |
Zeleninová šťáva | |
Mrkev | |
Cibule | |
Dýně | |
Konzervant | |
E250 - Dusitan sodný | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 650 kJ/156 kCal |
Tuky | 11 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.9 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 2 g |
Vláknina | 0.2 g |