Naše maso Přeštická klobása

cca 430 g
Od českého farmářePrémiová kvalita
cca 125,00 Kč 289,90 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Lahodná přeštická klobása prémiové kvality.

Klobása je vyrobena z vepřového masa přeštíků a hovězího masa z čestru.

Použití

Dejte si ji za studena při pokojové teplotě nebo opečenou na grilu. Grilujte ji pozvolna, před grilováním ji nenařezávejte, vytekla by veškerá šťáva. Pokud budete klobásu ohřívat, vložte ji do vroucí vody, pak plotýnku vypněte a nechte klobásu v hrnci 15 minut stát.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření obalu ihned spotřebujte.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.