Naše maso
Naše maso Přeštická klobása
cca 470 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Lahodná přeštická klobása prémiové kvality.
Klobása je vyrobena z vepřového masa přeštíků a hovězího masa z čestru.
Použití
Dejte si ji za studena při pokojové teplotě nebo opečenou na grilu. Grilujte ji pozvolna, před grilováním ji nenařezávejte, vytekla by veškerá šťáva. Pokud budete klobásu ohřívat, vložte ji do vroucí vody, pak plotýnku vypněte a nechte klobásu v hrnci 15 minut stát.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření obalu ihned spotřebujte.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso | 78 % |
Hovězí maso | 19 % |
Dusitanová solící směs | |
Jedlá sůl s jódem | 99.5 % |
E250 - Dusitan sodný | |
Čerstvý český česnek | |
Černý pepř | |
Kmín | |
Sladká paprika | |
Přírodní obal vepřové střevo |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1146 kJ/202 kCal |
Tuky | 23 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10.5 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 16 g |
Sůl | 1.8 g |
Vláknina | 0 g |