Naše maso

Naše maso Přeštická klobása

cca 470 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmáře

cca

 138,00 Kč 292,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Lahodná přeštická klobása prémiové kvality.

Klobása je vyrobena z vepřového masa přeštíků a hovězího masa z čestru.

Použití

Dejte si ji za studena při pokojové teplotě nebo opečenou na grilu. Grilujte ji pozvolna, před grilováním ji nenařezávejte, vytekla by veškerá šťáva. Pokud budete klobásu ohřívat, vložte ji do vroucí vody, pak plotýnku vypněte a nechte klobásu v hrnci 15 minut stát.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření obalu ihned spotřebujte.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso78 %
Hovězí maso19 %
Dusitanová solící směs
Jedlá sůl s jódem99.5 %
E250 - Dusitan sodný
Čerstvý český česnek
Černý pepř
Kmín
Sladká paprika
Přírodní obal vepřové střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1146 kJ/202 kCal
Tuky23 g
z toho nasycené mastné kyseliny10.5 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny16 g
Sůl1.8 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.