Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Fermentovaný tempeh z čočky v BIO kvalitě. Neobsahuje sóju, lepek ani konzervanty. Jedná se o rostlinnou alternativu masa.
Použití
Výborný na pečení, restování a jako proteinová složka do zeleninových karbanátků. Zkusit ho můžete také v zeleninové tortille nebo pohankové focacce.
O výrobci
Česká společnost vyrábějící unikátní, lahodné a funkční potraviny (nejen) z mladého kokosu. Posláním je zvyšovat kvalitu života zákazníků (zdraví, štěstí, hojnost a autentičnost) prostřednictvím jedinečných potravin a služeb.
Inspirováni kouzlem a sílou thajských mladých kokosů odrůdy Nam Hom, začali z této mimořádně výživné suroviny vyrábět fermentované výrobky. Každá porce obsahuje miliardy probiotických bakterií speciálně vybraných bakteriálních kmenů přátelských pro lidské tělo. Dále nabízí kokosovou vodu a dužinu, kokosové pomazánky, rostlinnou alternativu majonézy a další dobroty. Důraz je kladen na kvalitní zpracování a maximální zachování přirozených vlastností vstupních surovin. Většina výrobků je v BIO kvalitě a v portfoliu mají také širokou škálu RAW produktů (bez tepelné úpravy).
Skladování
Skladuje se při teplotě 2–6 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
Wild & Coco
Těšnov 6
Praha 1, 110 00
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Čočka BIO | 52 % |
Voda | |
Fermentační kultury |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 756 kJ/181 kCal |
Tuky | 1.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.1 g |
Sacharidy | 30 g |
z toho cukry | 3.3 g |
Bílkoviny | 12.1 g |
Sůl | 0 g |
Vláknina | 0 g |