Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Dr.Oetker Krtkův dort 410g

Dr.Oetker Krtkův dort

Dr.Oetker Krtkův dort

410g
Popis produktu

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu!

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Balení obsahuje: 250 g směsi na korpus, 100 g směsi na náplň, 60 g čokoládových vloček K tomu přidáte na těsto: 100 g měkkého margarínu nebo másla, 2 vejce (velikost M), 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány, 500 – 600 ml vychlazené smetany ke šlehání, 100 ml studené vody Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 170° C 35–40 min. Horkovzdušná trouba: 150° C 35–40 min. Plynová trouba: stř. stupeň 35–40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu Ø 26 cm. 1. Příprava těsta : Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme elektrickým ručním šlehačem, nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty.Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout. 2. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme. 3. Příprava náplně a zdobení dortu: Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání ušleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové kousky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v ledničce asi 3 hodiny ztuhnout. Nakonec ozdobíme sněhovými vločkami a servírujeme.

VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika

Přidejte vejce, mléko, banány, smetanu ke šlehání a tuk

Balení obsahuje: 250 g směsi na korpus 100 g směsi na náplň 60 g kousků hořké čokolády K tomu přidáte: Na těsto: 100 g měkkého margarínu nebo másla, 2 vejce (velikost M), 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány, 500–600 ml vychlazené smetany ke šlehání, 100 ml studené vody

Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 170 °C 35 – 40 min. Horkovzdušná trouba: 150 °C 35 – 40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35 – 40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou!

Doporučujeme kulatou dortovou formu ø 26 cm.

1. Příprava těsta Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme elektrickým ručním šlehačem nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout.

2. Úprava korpusu Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme.

3. Příprava náplně a zdobení dortu Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání ušleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové kousky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v chladničce asi 3 hodiny ztuhnout.

Skladujte v suchu!

Složení

Složení: cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, čokoládové vločky (cukr, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny)), PŠENIČNÝ ŠKROB, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami, glukozový sirup, SUŠENÉ MLÉKO, stabilizátor (difosforečnan sodný)), dextróza, jedlá želatina, kypřicí látky (dihydrogendi­fosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), modifikovaný bramborový škrob, aroma, jedlá sůl, zahušťovadlo (karboxymethyl­celulóza). Sněhové vločky z oplatkového jedlého papíru: škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, aroma, sladidla (sacharin a jeho sodná sůl, acesulfam K)

Alergeny: Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1251 kJ / 299 kcal
Tuky 18,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 13,3 g
Sacharidy 29,2 g
z toho cukry 24,0 g
Bílkoviny 3,9 g
Sůl 0,20 g

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení, alergeny a země původu jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

  • Popis a složení
    Popis produktu

    SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu!

    NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Balení obsahuje: 250 g směsi na korpus, 100 g směsi na náplň, 60 g čokoládových vloček K tomu přidáte na těsto: 100 g měkkého margarínu nebo másla, 2 vejce (velikost M), 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány, 500 – 600 ml vychlazené smetany ke šlehání, 100 ml studené vody Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 170° C 35–40 min. Horkovzdušná trouba: 150° C 35–40 min. Plynová trouba: stř. stupeň 35–40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu Ø 26 cm. 1. Příprava těsta : Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme elektrickým ručním šlehačem, nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty.Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout. 2. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme. 3. Příprava náplně a zdobení dortu: Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání ušleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové kousky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v ledničce asi 3 hodiny ztuhnout. Nakonec ozdobíme sněhovými vločkami a servírujeme.

    VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika

    Přidejte vejce, mléko, banány, smetanu ke šlehání a tuk

    Balení obsahuje: 250 g směsi na korpus 100 g směsi na náplň 60 g kousků hořké čokolády K tomu přidáte: Na těsto: 100 g měkkého margarínu nebo másla, 2 vejce (velikost M), 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány, 500–600 ml vychlazené smetany ke šlehání, 100 ml studené vody

    Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 170 °C 35 – 40 min. Horkovzdušná trouba: 150 °C 35 – 40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35 – 40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou!

    Doporučujeme kulatou dortovou formu ø 26 cm.

    1. Příprava těsta Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme elektrickým ručním šlehačem nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout.

    2. Úprava korpusu Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme.

    3. Příprava náplně a zdobení dortu Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání ušleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové kousky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v chladničce asi 3 hodiny ztuhnout.

    Skladujte v suchu!

    Složení

    Složení: cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, čokoládové vločky (cukr, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny)), PŠENIČNÝ ŠKROB, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami, glukozový sirup, SUŠENÉ MLÉKO, stabilizátor (difosforečnan sodný)), dextróza, jedlá želatina, kypřicí látky (dihydrogendi­fosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), modifikovaný bramborový škrob, aroma, jedlá sůl, zahušťovadlo (karboxymethyl­celulóza). Sněhové vločky z oplatkového jedlého papíru: škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, aroma, sladidla (sacharin a jeho sodná sůl, acesulfam K)

    Alergeny: Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich

    Nutriční hodnoty na 100 g
    Energetická hodnota 1251 kJ / 299 kcal
    Tuky 18,6 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 13,3 g
    Sacharidy 29,2 g
    z toho cukry 24,0 g
    Bílkoviny 3,9 g
    Sůl 0,20 g

    Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
    Přesné složení, alergeny a země původu jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

  • Podobné produkty
  • Další produkty značky