Doprava

Košík

4 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

BUN CHA

  • 500 g bůčku
  • 1 balení bún nudlí
  • 2 lžíce cukru
  • 2 lžíce limetové šťávy
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžičky sójové omáčky
  • 1 lžíce oleje
  • 2 -3 stroužky česneku
  • 1 cibule (na kolečka)
  • pepř
  • perila
  • klasnatka
  • koriandr

ZÁLIVKA

  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžíce limetové šťávy
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • Chilli
  • 2 stroužky česneku

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Nejdříve si připravte maso na plátky tlusté méně než půl centimetru a o rozměrech jednoho sousta.
  • 2
    Nakrájené maso dejte do mísy, přidejte cukr, rybí omáčku, sójovou omáčku, limetovou šťávu, olej, nasekaný česnek a cibuli, opepřete a na hodinu dejte vše odpočinout do ledničky. Mezitím si připravte zálivku.
  • 3
    Nudle bún vařte v osolené vodě cca 6 minut (dle návodu), po uvaření je propláchněte studenou vodou, aby se nelepily.
  • 4
    Maso zprudka orestujte na pánvi dozlatova.
  • 5
    Na závěr nudle propláchněte horkou vodou a servírujte s bůčkem a bylinkami.

POSTUP NA ZÁLIVKU

  • 1
    Zálivku připravíte smícháním všech ingrediencí spolu s 4 lžícemi vody.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

BUN CHA

ZÁLIVKA