Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 15 ks růžičkové kapusty
  • 100 ml jablečného džusu
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžička bílého vinného octa
  • hrst loupaných lískových oříšků
  • čerstvě mletý černý pepř
  • sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Oloupané oříšky opražte nasucho v pánvi, až se rozvoní a zezlátnou. Vysypte stranou na talířek a nechte vychladnout. Poté trochu nožem nasekejte nahrubo. Pokud máte oříšky neloupané, upražte je na pánvi úplně stejně, ale vysypte na utěrku a po částečném zchladnutí promněte, tím je snadno zbavíte slupek.
  • 2Očistěte kapustičky, rozkrojte je podélně napůl a ještě příčně nakrájejte na velmi tenké nudličky. Do použité, avšak prázdné pánve dejte lžíci másla a nechte zpěnit. Přisypte nakrájenou kapustu a zprudka minutu nebo dvě restujte, až kapusta změkne na skus.
  • 3Podlijte jablečným džusem a octem a ještě chvíli míchejte, až se tekutina odpaří. Odstavte, dochuťe solí a pepřem. Rozdělte na talíře a do pánve vraťte oříšky a zbytek másla. Krátce společně prohřejte, pak nasypte na kapustu. Podávejte teplé.
Kuchařka pro dceru
Autor receptu
Autorkou úspěšného blogu Kuchařka pro dceru je Jana Florentýna Zatloukalová.

SUROVINY

15 ks růžičkové kapusty
Kapusta růžičková bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
100 ml jablečného džusu
Jablečný džus bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
2 lžíce másla
 
1 lžička bílého vinného octa
 
hrst loupaných lískových oříšků
 
čerstvě mletý černý pepř
 
sůl