• Milí zákazníci, dnes se koná L'ETAPE CZECH REPUBLIC BY TOUR DE FRANCE 2024. Kvůli dopravním omezením může dojít ke zpoždění při doručování Vašich objednávek, mrzí nás to.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
1 KUS

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTO

  • 200 g ječná celozrnná mouka
  • 100 g pšeničná polohrubá mouka
  • 120 g bílý jogurt (3 %)
  • 1 vejce
  • 60 g máslo

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 400 g strouhaná jablka
  • 60 g čekankový sirup
  • Lžíce skořice
  • Mandlové plátky

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA PORCI

  • 1455 kJ, 2 g bílkovin, 15 g sacharidů, 4 g tuku

POSTUP

  • 1Troubu si předehřejte na 175 °C.
  • 2Poté společně smíchejte mouku, vejce, jogurt a rozpuštěné máslo. Vypracujte nelepivé těsto a rozdělte ho na dvě části. Z každé části vyválejte tenké pláty.
  • 3Nastrouhaná jablka smíchejte s čekankovým sirupem a skořicí. Naneste na vyválené pláty a zamotejte.
  • 4Pečte na 175 °C přibližně 25 minut.
  • 5Dle svých preferencí můžete štrúdl ještě před vložením do trouby potřít rozšlehaným vejcem. Podávat můžete sypané cukrem.
Ne hladu
Pět nutričních terapeutek, které sdílí společnou vizi – předávat zdravý přístup k jídlu a vést širokou veřejnost i jednotlivé klienty k úpravě životního stylu tak, aby byla změna dlouhodobě udržitelná.

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA NÁPLŇ