• Milí zákazníci, dnes se koná finále konferenční ligy a je možné, že se opozdí doručení dnešních objednávek z důvodu uzavírek na trase. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTO

  • 200 g ječná celozrnná mouka
  • 100 g pšeničná polohrubá mouka
  • 120 g bílý jogurt (3 %)
  • 1 vejce
  • 60 g máslo

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 400 g strouhaná jablka
  • 60 g čekankový sirup
  • Lžíce skořice
  • Mandlové plátky
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA PORCI

  • 1455 kJ, 2 g bílkovin, 15 g sacharidů, 4 g tuku

POSTUP

  • 1Troubu si předehřejte na 175 °C.
  • 2Poté společně smíchejte mouku, vejce, jogurt a rozpuštěné máslo. Vypracujte nelepivé těsto a rozdělte ho na dvě části. Z každé části vyválejte tenké pláty.
  • 3Nastrouhaná jablka smíchejte s čekankovým sirupem a skořicí. Naneste na vyválené pláty a zamotejte.
  • 4Pečte na 175 °C přibližně 25 minut.
  • 5Dle svých preferencí můžete štrúdl ještě před vložením do trouby potřít rozšlehaným vejcem. Podávat můžete sypané cukrem.
Ne hladu

Pět nutričních terapeutek, které sdílí společnou vizi – předávat zdravý přístup k jídlu a vést širokou veřejnost i jednotlivé klienty k úpravě životního stylu tak, aby byla změna dlouhodobě udržitelná.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA NÁPLŇ