Přeskočit navigaci

2 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 350 g vepřové panenky
  • 3 lžíce Lee Kum Kee omáčky Char Siu

POSTUP

  • 1
    Panenku naložte do směsi ústřicové omáčky a 3 lžic Lee Kum Kee omáčky Char Siu nejméně na 30 minut, nejlépe přes noc.
  • 2
    Troubu předehřejte na 190 °C. Marinované maso pečte 20 minut. Po 20 minutách maso otočte na druhou stranu a pečte dalších 20 minut.
  • 3
    Potřete maso lžící omáčky Char Siu, vypněte troubu a před krájením je v ní nechte několik minut odpočinout.
Tip
Maso nakrájené na plátky položte do nudlové polévky (z kuřecího vývaru) a posypte trochou jarní cibulky. Tím vznikne známá nudlová polévka Char Siu.
LEE KUM KEE

SUROVINY