Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 6 cl bourbonu
- 4 snítky máty
- 17 g cukru
- 20 ml vody
- Ledová tříšť
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Nejprve si připravíme cukrový sirup. Ten vytvoříme tak, že dáme na pánev, nebo do menšího rendlíku stejné množství vody a cukru. Směs na středním plameni mícháme než zhoustne. Poté necháme vychladnout a můžeme skladovat až měsíc v lednici.
- 2Sklenici naplníme zhruba do půlky drceným ledem. Přidáme 4 cl cukrového sirupu, mátu a 6 cl bourbonu. Následně promícháme a ozdobíme mátou.
- 3Podáváme s brčkem a míchátkem.
