
Fratelli Beretta
Fratelli Beretta Salame Milano
100 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Salame Milano je tradiční sušený salám vyrobený z vepřového masa, původem z Itálie.
Salám se vyrábí z jemně namletého vepřového masa s obsahem malých zrnek tuku. Je charakteristický kořeněným aroma a intenzivní chutí s tóny vlašských oříšků. Následně se nechá zrát 3 měsíce, během kterého je obalený tenkou vrstvou bílé plísně.

Maso Fratelli Beretta
Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.
Použití
Milano salám je vhodný na přípravu obložených chlebů či sendvičů. Použít ho můžete i v teplé kuchyni jako náplň masových rolád. Nejlépe si ho ovšem vychutnáte samotný v kombinaci s dalšími uzeninami a kvalitním červeným vínem.

O výrobci
Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie
Trvanlivost
Složení
| Vepřové maso |
| Sůl |
| dextróza |
| Koření |
| Přírodní aroma |
| antioxidant |
| E301 - Askorban sodný |
| Konzervanty |
| E250 - Dusitan sodný |
| E252 - Dusičnan draselný |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1507 kJ/363 kCal |
| Tuky | 39 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 10 g |
| Sacharidy | 0.5 g |
| z toho cukry | 0.5 g |
| Bílkoviny | 25 g |
| Sůl | 4.2 g |
| Vláknina | g |