Fratelli Beretta
Fratelli Beretta Bresaola Black Angus
80 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bresaola je italský pršut, který se vyrábí z hovězí kýty plemene Black Angus.
Kýta se nejprve důkladně vykostí, poté se naloží do směsi ze soli a pepře, následně se nechá zrát v jeskyních a ke konci se mírně zaudí. Bresaola je charakteristická svým mírně mramorovaným vzhledem, jemnou texturou a výraznou intenzivní chutí se sladkými tóny.
Maso Fratelli Beretta
Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.
Použití
Bresaolu můžete využít při přípravě předkrmů, do salátů anebo na pizzu. Vychutnat si ji můžete také v kombinaci s kvalitním vínem. Doporučujeme servírovat lehce zakápnuté olivovým olejem, hoblinkami parmezánu a směsí salátků a kapary.
O výrobci
Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie
Trvanlivost
Složení
Hovězí maso |
Sůl |
Přírodní aromata |
Konzervant: |
E250 - Dusitan sodný |
E252 - Dusičnan draselný |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 766 kJ/182 kCal |
Tuky | 6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.5 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 32 g |
Sůl | 5.4 g |
Vláknina | g |