

Pstruh uzený - filet s kůží
cca 210 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 15 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Uzený pstruh má zlatavou barvu a velmi jemné maso. Pstruh duhový se chuťově poněkud liší od volně žijících pstruhů potočních. Maso má bílé až lehce narůžovělé. Je velice oblíbený pro svou typickou chuť.
Pstruh je sladkovodní ryba, která žije převážně v rychle proudících evropských tocích, ale existují i druhy žijící v moři nebo uměle chované v pstruhových rybnících. Všechny však nabízejí bezpočet chutných kulinárních úprav.
Použití
Hodí se ke konzumaci jak ve studeném, tak teplém provedení. Výborné je i použití do pomazánek. Uzený pstruh je atraktivní součástí rautových občerstvení.
O výrobci
Zpracovna ryb Klatovy je česká firma, která na trhu působí od roku 1998. Celoročně se podnik zabývá chovem a následným prodejem zpracovaných čerstvých a mražených ryb. Dále se věnuje výrobě rybích produktů, prodejem zvěřiny a mořských ryb. Společnost dbá na kvalitu, a proto nepoužívá při výrobě žádné konzervační látky. Zpracovna ryb Klatovy vyhrála ocenění v soutěži Regionální potravina Plzeňského kraje.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–5 °C.
Výrobce
Zpracovna ryb Klatovy a.s.
Říční lázně 423
339 01, Klatovy
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pstruh duhový |
Jedlá sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 804 kJ/193 kCal |
Tuky | 13 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.1 g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | 19 g |
Sůl | 1.9 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Ryby |