
Trnečka Smoked Fish
Trnečka Smoked Fish Losos uzený s červeným pepřem Pepperfield
100 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 12 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Losos uzený studeným kouřem na směsi bukového a olšového dřeva. Norský losos se marinuje v soli, poté je vysušen a dlouze uzen. Po vyuzení se přidává červený kampotský pepř od společnosti Pepperfield, který podtrhuje chuť uzeného lososa. Tajemství pomalého uzení studeným kouřem je v čase, který ryba v udírně stráví – cca 50 hodin. Má elegantně slanou chuť, jemnou strukturu. Ruční zpracování zaručuje důkladnou kontrolu a precizní vykostění.
Zpracováno v České republice.
Použití
Nejlépe se hodí na kanapky, do salátů, na tapas anebo do sandwiche. Doporučujeme nechat chvíli před servírováním v pokojové teplotě, lépe se rozvinou veškeré chutě.
O výrobci
Nápad na založení společnosti vznikl v roce 2017, kdy mladý pár sbíral zahraniční zkušenosti na Islandu a pracoval několik let v malé uzenářské společnosti. Postupem času se z nápadu stala vize a v roce 2021 v Brně vznikla malá rodinná udírna založená s láskou a respektem k rybám. Společnost navazuje na severské řemeslo uzení studeným kouřem a udí malé dávky ryb, aby každý filet, který projde jejich výrobou, dostal péči, kterou si zaslouží. Veškeré zpracování ryb a následná produkce probíhá ručně.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 1–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Trnečka Smoked Fish s.r.o.
Pekařská 422/42
602 00 Brno
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Losos obecný | |
Mořská sůl | 3 % |
Červený pepř | 1 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 830 kJ/200 kCal |
Tuky | 13 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 3 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Ryby |