


Farma Wieder
Farma Wieder Pštrosí klobása
cca 400 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výjimečnost a jemnost, takto jednoduše a zároveň přesně se dá popsat tato vynikající pštrosí klobása. Výjimečná chuť, na kterou jen tak nezapomenete, její jemné zpracování a vysoký podíl masa (94 %) jsou naprostým skvostem, který vás jistě nadchne.
Tato klobása je vyrobena takzvaně „postaru“, to znamená s použitím běžné kuchyňské soli. Maso je až 5 dnů naloženo v soli a až poté se přistoupí k samotnému zpracování. Během výroby byl kladen důraz na zachování charakteristické chuti pštrosího masa.
- uzené na bukovém dřevě
- klobáska lze sušit
Použití
Klobása chutná ještě lépe, když ji necháte vysušit při běžné pokojové teplotě po dobu 3 dnů.
Ze pštrosí klobásy můžete připravit pohoštění ve formě masových mís, kde bude klobása nakrájená na kolečka. Klobásu můžete přidat také do jídel, kde Vám zpestří chuť, např. zelňačka nebo bramborový guláš. Vytvořit z ní můžete ovšem i vynikající pokrmy jako je brazilská feijoada nebo staročeské lokše.
O výrobci
Historie Farmy Wieder se začala psát již v roce 1993. Prvním impulzem, který pomohl tomu, že farma Wieder začala chovat pštrosy jako první v České republice, byla vášeň Pavla Wiedra staršího.
Dlouholetá zkušenost s chovem neobvyklého druhu nelétavého ptáka dala ty nejlepší podmínky k tomu, jak vychovat a reprodukovat zdravé jedince v krásném prostředí farmy na zelené louce. Díky tomu se může Pštrosí Vršek Wieder pyšnit jakostní třídou číslo 1.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Pštrosí Vršek Wieder
1. Máje 258
747 35 Hněvošice
Česká republika
Zpracováno a baleno
ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ LATOŇ s. r. o.
Na Kopci 92
74731 Chlebičov
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pštrosí maso | 55 % |
Vepřové maso | 39 % |
Sůl | 2 % |
Koření |