Naše maso Pikantní hovězí klobása

cca 480 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ

Od českého farmářePrémiová kvalitaZachraň mě za 101,50 Kč

cca

 145,00 Kč 299,90 Kč/kg
Český původ na Rohlíku
Země původu: Česká republika,

Vynikající hovězí klobása prémiové kvality.

Šťavnatá klobása s výraznou chutí je vyrobená ze středně namletého hovězího masa z čestru a papriky. Je dochucená kořením, plněná do vepřových střívek a jemně zauzená.
 


Použití

Klobásu můžete jíst nastudeno, mírně ohřátou v horké vodě, nebo pozvolna opečenou na ohni.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.