
Naše maso
Naše maso Pikantní hovězí klobása
cca 460 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vynikající hovězí klobása prémiové kvality.
Šťavnatá klobása s výraznou chutí je vyrobená ze středně namletého hovězího masa z čestru a papriky. Je dochucená kořením, plněná do vepřových střívek a jemně zauzená.
Použití
Klobásu můžete jíst nastudeno, mírně ohřátou v horké vodě, nebo pozvolna opečenou na ohni.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Hovězí maso | 70 % |
Hovězí lůj | 30 % |
Dusitanová solící směs | |
Čerstvý český česnek | |
Černý pepř | |
Sladká paprika | |
Kmín | |
Nové koření | |
Chilli | |
E250 - Dusitan sodný | |
Baleno ve vepřovém střívku. |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1774 kJ/430 kCal |
Tuky | 42 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 21 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 1.8 g |
Vláknina | g |