Rohlík BEZ KOMPROMISU

Rohlik.cz Zrnková káva Cuba Serrano Superior

250 g
299,90 Kč 1 199,60 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Cena pro Premium: 254,91 Kč
Země původu: Kuba,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jemné aroma s plným tělem a lehce nasládlou chutí. Taková je pražená 100% arabica, kterou vám nabízíme pod vlastní značkou Rohlik.cz.

Při pražení zrn bylo dbáno na co nejvyšší kvalitu. Díky tomu vznikla tato prémiová zrnková káva, která se vyznačuje bohatou chutí a plnou jemností.

Jaká je tato prémiová káva? 

Kubánská káva ihned zaujme jemnou a osobitou chutí čokolády, která je doplněna o podtóny vanilky a karamelu. Pro tuto kávu je příznačné také aroma přírodního tabáku, které je pro tuto zemi charakteristické. Zrnka vynikají silnou příjemnou chutí a nízkou kyselostí. Skvělé podmínky pro pěstování kávy nabízí půda bohatá na měď, chrom a železo. Zrnka jsou sklízena ručně drobnými farmáři na nejvyšším pohoří ostrova. 

Zpracováno a baleno v České republice. 

Použití

Vhodné na přípravu kávy v moka konvičce, french pressu, překapávaná, automatický kávovar.

O výrobci

Pražírna Balada Coffee je moderní česká rodinná firma inspirující se tradicí věhlasných prvorepublikových pražíren. Cílem Balada Coffee je přinášet zákazníkům vysoce jakostní a čerstvě pražené kávy. Většina výrobků nese certifikáty Fair trade a Bio, které přispívají k vysoké kvalitě kávových zrn a také ke zlepšení pracovních podmínek farmářů v zemích třetího světa.

Kávová zrnka pocházejí z nejlepších plantáží po celém světě. Pražírna si pěstitele pečlivě vybírá. Kontrolují každé zrnko, aby vám přinesli dokonalou chuť v každém šálku. Praží zrnka v malých dávkách a balí je co nejdříve po pražení. Tím zaručí čerstvost v každém balení.

Skladování

Skladujte v suchu, chladu a při teplotě do 25 °C.

Výrobce

Káva Praha
Rubešova 4
120 00 Praha 2
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 148 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Zrnková káva
Arabica z Kuby100 %