Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Slide 1 of 2

Naše maso Hamburger

cca 370 g
Od českého farmářePrémiová kvalita
Vyprodáno. Očekáváme v úterý.
Upozornit na e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Český původ na Rohlíku
Země původu: Česká republika,

Vytvarovaná porce na hamburger z hovězího masa z čestru.

Použití

Dejte ji do housky s hořčicí, kyselou okurkou a cibulí a máte český hamburger! Maso můžete využít i jako základ na boloňskou omáčku nebo masové kuličky.

Na 1 burger potřebujete:

180 g namíchaného masa na burger
1–2 lžíce hořčice
1 kyselá okurka, nakrájená na tenké plátky
pár půlkoleček červené cibule
sůl a pepř
1 houska

Postup:

1. Syrové maso důkladně a rovnoměrně opepřete a osolte z obou stran těsně před tím, než ho dáte na gril. Zprudka grilujte nebo opékejte na pánvi z každé strany zhruba 2 minuty. Nepřidávejte žádný olej, protože burger pustí vlastní tuk, ve kterém se opeče.

2. Opečené maso je důležité nechat odpočinout. Předehřejte troubu na 100 °C a burger do ní na 10 minut vložte obracečkou přímo na rošt, nebo jen stáhněte plamen na minimum a nechte na pánvi 5–10 minut a v průběhu dvakrát obraťte. Pokud pracujete s venkovním grilem, dopřejte masu odpočinek v zóně s menším žárem.

3. Housku rozpůlte a obě půlky opečte na pánvi nebo na grilu z obou stran, aby byly křupavé zvenku a měkké uvnitř.

4. Vrchní část rozpůlené a opečené housky potřete hořčicí a přidejte nakrájenou kyselou okurku i červenou cibuli. Voilà, šťavnatý burger jako z Našeho masa máte na stole!

Tip: Na manipulaci s burgerem na grilu nebo na pánvi je nejlepší používat klasickou kuchyňskou obracečku.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 1 den.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí maso90 %
Hovězí lůj10 %
Slunečnicový olej
Obsah tuku do20 %