

Naše maso
Naše maso Hamburger
cca 370 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Pokud vám něco nebude vyhovovat, vrátíme vám peníze bez jakýchkoli otázek.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výborné maso na hamburger.
Vytvarovaná porce na hamburger z hovězího masa z čestru.
Použití
Dejte maso do housky s hořčicí, kyselou okurkou a cibulí a máte český hamburger. Maso můžete využít i jako základ na boloňskou omáčku nebo masové kuličky.
Na 1 burger potřebujeme:
180 g namíchaného masa na burger
1–2 lžíce hořčice
1 kyselá okurka, nakrájená na tenké plátky
pár půlkoleček červené cibule
sůl a pepř
1 houska
Syrové maso důkladně a rovnoměrně opepříme a osolíme z obou stran těsně před tím, než ho dáme na gril. Zprudka grilujeme nebo opékáme na pánvi z každé strany zhruba 2 minuty. Nepřidáváme žádný olej, protože burger pustí vlastní tuk, ve kterém se opeče. Opečené maso je důležité nechat odpočinout. Předehřejeme troubu na 100 °C a burger do ní na 10 minut vložíme nebo stáhneme plamen na minimum a necháme na pánvi 5–10 minut. Rozkrojíme housku a obě půlky opečeme na pánvi nebo na grilu z obou stran, aby byly křupavé zvenku a měkké uvnitř. Vrchní část housky potřeme hořčicí a přidáme nakrájenou kyselou okurku i červenou cibuli.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Hovězí maso | 94 % |
Hovězí lůj | 4 % |
Jedlá sůl | |
Černý pepř |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 853 kJ/204 kCal |
Tuky | 18 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8.5 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 19 g |
Sůl | 1.5 g |
Vláknina | 0 g |