

Rohlík Bistro
Kynuté jahodové knedlíky od Romana Kučery
400 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Xtra cena:
182,66 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
S šéfkuchařem Romanem Kučerou jsme pro vás připravili legendární kynuté jahodové knedlíky.
Sezóna jahod je konečně tady! A co jiného si s nimi vychutnat, než jahodové knedlíky? Všichni je máme spojené s dobrotami od našich babiček, ale každý si je možná pamatuje trochu jinak. Klasicky se jedly s rozpuštěným máslem a cukrem, Christoph vám k nim připravil porci oblíbeného strouhaného tvarohu!

O šéfkuchaři
Roman pracuje už 16 let v pekárně a cukrárně Zátiší Group, kde má obrovský záběr – vyrábí dezerty do školních jídelen, firemních kantýn, ale i na luxusní galavečeře. A právě to, ho na jeho práci baví. Kreativita, vášeň a nekonečné možnosti. Je proto rád, že můžeme společně nabídnout jídla i v Rohlík Bistru.

Jak to funguje?

Použití
Do hrnce s vodou si připravíme pařáček a necháme vodu ohřát na mírném stupni. Ve chvíli, kdy se objeví pára, přendáme knedlíky na pařák a necháme prohřát cca 5 minut.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
.jpg)
Trvanlivost
Složení
| Knedlík ovocný jahodový | 85 % |
| Pšeničná mouka | |
| Zmrazené jahody | 25 % |
| Pitná voda | |
| Pekařské droždí | |
| Cukr | |
| Jedlá sůl | |
| Kurkuma | |
| Tvaroh strouhaný | 15 % |
| Mléko | |
| Mlékařské kultury |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 986 kJ/233 kCal |
| Tuky | 1.8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g |
| Sacharidy | 49 g |
| z toho cukry | 10 g |
| Bílkoviny | 6.2 g |
| Sůl | 0.3 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Mléko |
| Může obsahovat stopy: |
| Korýši |
| Vejce |
| Ryby |
| Podzemnice olejná |
| Sójové boby |
| Skořápkové plody |
| Celer |
| Hořčice |
| Sezamová semena |
| Oxid siřičitý a siřičitany |
| Vlčí bob |
| Měkkýši |