

Rohlík Bistro
Holandský řízek se šťouchanými brambory z Kantýny
400 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Restaurace Kantýna si pro vás připravila klasiku, kterou znáte z dětství – šťavnatý holandský řízek se šťouchanými brambory!
Kuchaři v Kantýně nejdříve namelou bůček z přeštických vepřů s eidamem, přidají mléko, sůl a pepř, obalí v trojobalu a smaží na vepřovém sádle. Jako přílohu podávají šťouchané brambory. Dobrou chuť!

Je možné si vychutnat pokrmy z vašich oblíbených restaurací v pohodlí domova? Teď už ano, a to díky Rohlík Bistru! Důkazem je řada těchto specialit z podniku Kantýna. Zde si přijde na své každý milovník masa!
O restauraci
Kantýna je rušný podnik nacházející se nedaleko Václavského náměstí, kde se u mramorového stolu, v bývalé zednářské lóži, scházejí všichni milovníci masa. Tamější řezníci porcují přímo na místě české hovězí a vepřové maso, které „sází“ rovnou na gril či oheň. Právě díky tomu získá maso nezaměnitelnou a lehce zauzenou chuť.

Jak to funguje?

Použití
Holandský řízek a šťouchané brambory ohřívejte zvlášť.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Akantýna s.r.o.
Politických věznů 1511/5
110 00 Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?

Trvanlivost
Složení
| Holandský řízek | |
| Vepřové maso | 60 % |
| Mléko | 16 % |
| Sýr eidam | 22 % |
| Sůl mořská | |
| Pepř | |
| Pšeničná mouka | |
| Vejce | |
| Vepřové sádlo | |
| Strouhanka | |
| Bambory šťouchané | |
| Brambory | |
| Mléko | |
| Máslo | |
| Sůl mořská | |
| Pažitka |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1866 kJ/445 kCal |
| Tuky | 32.2 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 11 g |
| Sacharidy | 20.37 g |
| z toho cukry | 2.5 g |
| Bílkoviny | 18.57 g |
| Sůl | 2.24 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |
| Mléko |
| Může obsahovat stopy: |
| Korýši |
| Ryby |
| Podzemnice olejná |
| Sójové boby |
| Skořápkové plody |
| Celer |
| Hořčice |
| Sezamová semena |
| Oxid siřičitý a siřičitany |
| Vlčí bob |
| Měkkýši |