Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Fratelli Beretta

Fratelli Beretta Salamini biraghi

43 g
New
Sold out. Expected back on Mon.
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Category:
Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Tradiční italské mini salámky Fratelli Beretta, doplněné sýrem Biraghi. Při výrobě těchto klobásek je použito jemně namleté vepřové maso s drobnými zrnky tuku. Do směsi je přidána sůl a vybrané koření. Poté se nechají klobásky pomalu sušit vzduchem, díky čemuž zůstanou šťavnaté.

Použití

Skvěle se hodí jako malé pohoštění pro nečekanou návštevu. Použít je můžete například při přípravě slaných šneků. Nejlépe si jejich chuť vychutnáte v kombinaci s dalšími uzeninami, sýry a sklenkou dobrého vína.

O výrobci

Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. 

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C.

Výrobce

Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
via Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie

Durability
Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 10 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Salám 62 % (vepřové maso, sůl, dextróza, koření, přírodní aroma, antioxidant: askorbát sodný, konzervant: dusitan sodný), Tvrdý sýr 38 % (mléko, sůl, syřidlo)

Nutritional values per 100 g

Energy value1902 kJ/458 kCal
Fats37 g
including saturated fatty acids17 g
Carbohydrates0.5 g
including sugars0.5 g
Protein31 g
Salt2.9 g
Fibre0 g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.