Skip navigation
  • Our dear customers, interest in our service is currently enormous, and time slots are disappearing faster than cookies from the table. If none of them suit you, don't despair!
    Show more

2 Servings
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 5 velkých lístků bazalky
  • 400 g rajčat
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • ½ lžíce červeného vinného octa
  • 60 ml extra panenského olivového oleje
  • 2 větší krajíce chleba
  • 1 oloupaný stroužek česneku
  • 30 g hoblinek parmezánu
  • 10 g oloupané červené cibule

INSTRUCTIONS

  • 1
    Cibuli nakrájíme najemno. Bazalku natrháme na menší kousky.
  • 2
    Z rajčat vykrojíme tuhý střed a dužninu nakrájíme na kostičky o hraně 0,5 cm. Dáme je do misky, přidáme cibuli, sůl, pepř, bazalku, ocet, olivový olej a promícháme.
  • 3
    V pánvi na středním ohni opečeme chleba z obou stran dozlatova. Ještě teplý ho potřeme stroužkem česneku, položíme na něj rajčatovou směs a hoblinky parmezánu.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS