•  Zítra, na svátek Dne vítězství, fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
2 ServingsHit

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 2 větší krajíce chleba
  • 400 g rajčat
  • 10 g oloupané červené cibule
  • 30 g hoblinek parmezánu
  • 60 ml extra panenského olivového oleje
  • ½ lžíce červeného vinného octa
  • 1 oloupaný stroužek česneku
  • 5 velkých lístků bazalky
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

INSTRUCTIONS

  • 1Cibuli nakrájíme najemno. Bazalku natrháme na menší kousky.
  • 2Z rajčat vykrojíme tuhý střed a dužninu nakrájíme na kostičky o hraně 0,5 cm. Dáme je do misky, přidáme cibuli, sůl, pepř, bazalku, ocet, olivový olej a promícháme.
  • 3V pánvi na středním ohni opečeme chleba z obou stran dozlatova. Ještě teplý ho potřeme stroužkem česneku, položíme na něj rajčatovou směs a hoblinky parmezánu.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

INGREDIENTS

MOHLO BY SE HODIT