Skip navigation
  • Ještě něco na poslední chvíli? Doobjednávejte nejpozději 24 hodin před doručením!
    Show more
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

2 Servings
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 5 velkých lístků bazalky
  • 400 g rajčat
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • ½ lžíce červeného vinného octa
  • 60 ml extra panenského olivového oleje
  • 2 větší krajíce chleba
  • 1 oloupaný stroužek česneku
  • 30 g hoblinek parmezánu
  • 10 g oloupané červené cibule

INSTRUCTIONS

  • 1
    Cibuli nakrájíme najemno. Bazalku natrháme na menší kousky.
  • 2
    Z rajčat vykrojíme tuhý střed a dužninu nakrájíme na kostičky o hraně 0,5 cm. Dáme je do misky, přidáme cibuli, sůl, pepř, bazalku, ocet, olivový olej a promícháme.
  • 3
    V pánvi na středním ohni opečeme chleba z obou stran dozlatova. Ještě teplý ho potřeme stroužkem česneku, položíme na něj rajčatovou směs a hoblinky parmezánu.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS