

Trhané hovězí s teplou zeleninou z Kantýny
350 g- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Restaurace Kantýna si pro vás připravila trhané hovězí, které je vláčné i křupavé zároveň.
Kuchaři používají hovězí kližku nebo karabáček a z masa neodstraňují tukové krytí, aby zůstalo krásně šťavnaté. Pak ho pečou 12 hodin.
Je možné si vychutnat pokrmy z vašich oblíbených restaurací v pohodlí domova? Teď už ano, a to díky Rohlík Bistru! Důkazem je řada těchto specialit z podniku Kantýna. Zde si přijde na své každý milovník masa!
O restauraci
Kantýna je rušný podnik nacházející se nedaleko Václavského náměstí, kde se u mramorového stolu, v bývalé zednářské lóži, scházejí všichni milovníci masa. Tamější řezníci porcují přímo na místě české hovězí a vepřové maso, které „sází“ rovnou na gril či oheň. Právě díky tomu získá maso nezaměnitelnou a lehce zauzenou chuť.
Jak to funguje?
Použití
Trhané hovězí maso a zeleninu ohřívejte zvlášť.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
RESTAURANTS IN, s.r.o.
Legerova 57/75
110 00 Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?