

Rohlík Bistro
Trhané hovězí s teplou zeleninou z Kantýny
350 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Xtra cena:
212,41 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Restaurace Kantýna si pro vás připravila trhané hovězí, které je vláčné i křupavé zároveň.
Kuchaři používají hovězí kližku nebo karabáček a z masa neodstraňují tukové krytí, aby zůstalo krásně šťavnaté. Pak ho pečou 12 hodin.

Je možné si vychutnat pokrmy z vašich oblíbených restaurací v pohodlí domova? Teď už ano, a to díky Rohlík Bistru! Důkazem je řada těchto specialit z podniku Kantýna. Zde si přijde na své každý milovník masa!
O restauraci
Kantýna je rušný podnik nacházející se nedaleko Václavského náměstí, kde se u mramorového stolu, v bývalé zednářské lóži, scházejí všichni milovníci masa. Tamější řezníci porcují přímo na místě české hovězí a vepřové maso, které „sází“ rovnou na gril či oheň. Právě díky tomu získá maso nezaměnitelnou a lehce zauzenou chuť.

Jak to funguje?

Použití
Trhané hovězí maso a zeleninu ohřívejte zvlášť.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Akantýna s.r.o.
Politických věznů 1511/5
110 00 Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?

Trvanlivost
Složení
| Trhané hovězí maso |
| Hovězí maso |
| Cibule |
| Černé pivo |
| Máslo |
| Hořčice |
| Mořská sůl |
| Pepř |
| Bylinky |
| Pečená zelenina |
| Mrkev |
| Cuketa |
| Květák |
| Brokolice |
| Máslo |
| Mořská sůl |
| Citron |
| Bylinky |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1029 kJ/250 kCal |
| Tuky | 16 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 7.1 g |
| Sacharidy | 5.5 g |
| z toho cukry | 3.5 g |
| Bílkoviny | 19.6 g |
| Sůl | 0.83 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Mléko |
| Celer |
| Hořčice |
| Může obsahovat stopy: |
| Korýši |
| Vejce |
| Ryby |
| Podzemnice olejná |
| Sójové boby |
| Skořápkové plody |
| Sezamová semena |
| Oxid siřičitý a siřičitany |
| Vlčí bob |
| Měkkýši |