
Rohlík Delikatesy
Rohlik.cz Bresaola
cca 110 gZÁRUKA ČERSTVOSTI
cca
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvý nářez z Rohlíku, který svou kvalitou uspokojí i ty nejnáročnější chuťové buňky a svými obaly zase odpovědnost vůči přírodě.
Bresaola je italský pršut vyrobený z hovězí kýty mladého býka. Vykostěná kýta se nejprve naloží do soli a pepře, následně se nechá zrát v jeskyních se specifickými podmínkami a na závěr se krátce zaudí.
Čím je bresaola vyzrálejší, tím je chutnější. Jejími charakteristickými rysy je tmavě červená až rudá barva, intenzivní chuť a lehce kořeněné aroma, která se nejlépe rozvine, když ji chvíli necháte při pokojové teplotě.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Před konzumací nechte natemperovat v pokojové teplotě, zvýrazní se chuť a vůně a plátky půjdou lépe od sebe.
Ideální na přípravu předkrmů nebo si ji můžete vychutnat jen tak samotnou v kombinaci s ovocem, čerstvě křupavou bagetkou a zaručeně nesmí chybět sklenka kvalitního, červeného vína.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od 0 do 4 °C.
Výrobce
ROSTI ITALIA
Via Santa Maria 77
Cologno Monzese (MI)
Itálie
Krájeno a baleno
Velká Pecka s.r.o.
Karolinská 654/2
186 00 Praha 8, Karlín
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Určeno k okamžité spotřebě
Složení
Hovězí maso |
Sůl |
Přírodní aromata |
Konzervační látky |
E250 - Dusitan sodný |
E252 - Dusičnan draselný |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 672 kJ/159 kCal |
Tuky | 3.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.7 g |
Sacharidy | 0.3 g |
z toho cukry | 0.3 g |
Bílkoviny | 31.7 g |
Sůl | 3.9 g |
Vláknina | 0 g |