

Naše maso
Naše maso Čestr sušený vzduchem - Kulatá plec
100 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výborná sušená Bresaola v prémiové kvalitě.
Hovězí kulatá plec neboli falešná svíčková je libový sval. Bresaola je 3 týdny naložená v mořské soli a směsi koření s dominantní chutí jalovce, rozmarýnu a skořice. Je sušena po dobu 2–3 měsíců a poté se nakrájí na tenké plátky.
Použití
Před konzumací nechte natemperovat v pokojové teplotě, zvýrazní se chuť a vůně a plátky půjdou lépe od sebe. Ideální jako tapas k vínu.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 1–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Hovězí kulatá plec |
| Mořská sůl |
| E250 - Dusitan sodný |
| Třtinový cukr |
| Pepř černý |
| Jalovec |
| Rozmarýn |
| Skořice |
| Bobkový list |
| Tymián |
| Červené víno |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 689 kJ/163 kCal |
| Tuky | 2.9 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1.4 g |
| Sacharidy | 0.5 g |
| z toho cukry | 0.5 g |
| Bílkoviny | 33.7 g |
| Sůl | 3.8 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Oxid siřičitý a siřičitany |