


Rohlík Bistro
Lasagne Bolognese od Gianlucy Giardiho
450 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
S šéfkuchařem Gialuncou Giardim jsme pro vás připravili tradiční italský pokrm v podobě boloňských lasagní, na vrchu sypaných parmazánem.
Dlouhé, široké a chutné. Italské těstoviny z oblasti Neapole jistě nemusíme dlouho představovat. Jaké je kouzlo boloňských lasagní od Gianlucy? Pro dosažení nejlepší chuti mletého masa používá prvotřídní hovězí plec. Její propojení s dalšími surovinami a skvělým italským parmazánem vytvoří na vašem talíři nezapomenutelný gastronomický zážitek.
O šéfkuchaři
Gianluca Giardi má za sebou zkušenosti z restaurací v Dublinu, Sydney i Londýně, ale do Prahy jej přivedla láska. Je autorem více než šedesáti receptur. Inspiraci nachází u kolegů, na internetu, u rodičů i u klientů – zkrátka kde se dá. V jeho jídlech ochutnáte nefalšovanou tradici Itálie.
Jak to funguje?
Použití
Lasagne přendejte na plech s pečícím papírem a nechte rozpéct v horkovzdušné troubě na cca 150 °C a 15 minut.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Omáčka bolognese | |
Hovězí mleté maso | |
Rajčata | |
Smetana | |
Parmazán | |
Mléko | |
Jedlá sůl | |
Živočišné syřidlo | |
Řapíkatý celer | |
Mrkev | |
Cibule | |
Olivový olej | |
Jedlá sůl | |
Těstoviny Lasagne | 30 % |
Pšeničná mouka | |
Pitná voda | |
Vejce | |
Cukr | |
Máslo | |
Mléko | |
Sýr eidam | |
Mléko | |
Jedlá sůl | |
Mlékařské kultury | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 649 kJ/155 kCal |
Tuky | 9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4 g |
Sacharidy | 12 g |
z toho cukry | 2 g |
Bílkoviny | 7 g |
Sůl | 1 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Sójové boby |
Mléko |
Skořápkové plody |
Celer |
Může obsahovat stopy: |
Korýši |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Hořčice |
Sezamová semena |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Vlčí bob |
Měkkýši |