Qualivo

Qualivo Hovězí steak svíčková

cca 480 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmářeVyzrálé maso

cca

 695,00 Kč 1 460,70 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hovězí steak svíčková pocházející z prémiového masa Qualivo.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Mokré zrání: 14 dní

Maso od společnosti Maso z Choťovic zraje před prodejem 14 dní. Jedná se o mokré zrání. Maso pochází výhradně z mladých býků.

Tmavé hovězí maso vyniká svou silnou chutí. Hovězí pupek je vhodný pro vaření i dušení. Díky svému jemnému mramorování se skvěle hodí i pro grilování. Flank steak má intenzivní chuť a přitom jeho příprava je velmi rychlá a jednoduchá.

Za luxusním masem z Qualiva nestojí žádný trik. Jen náležitá péče o každé zvíře, respekt k jeho potřebám a špičkové krmivo podle švýcarské receptury. Maso od Qualiva se může pyšnit svou kvalitou:

  • výjimečně jemné a chutné 
  • vždy skvělé díky stabilní kvalitě
  • atraktivní struktura a barva bez nežádoucích pachutí (obzvláště u tuku)
  • vysoký kulinářský zážitek i z běžnějších řezů

Qualivo je prémiové maso produkované podle unikátní švýcarské metody krmení a chovu s důrazem na imunitu a zdraví zvířat. Výsledkem je velice křehké, lehce stravitelné maso s krátkou dobou kuchyňské úpravy.

Qualivo je prémiová značka masa nejvyšší kvality. Sofistikovaný koncept chovu a prémiové krmivo zabezpečuje špičkovou úroveň zdraví zvířat a skvělou chuť masa. Jednoznačný rozdíl ve stabilitě kvality v čase, krátké době kuchyňské úpravy spojené s prémiovou křehkostí, chutí, barvou a strukturou masa je potvrzeno dlouhodobou existencí této značky.

Celý systém byl implementován ve Švýcarsku již v roce 1995 a dnes stojí na špičce nejvyšších etických a environmentálních standardů s důrazem na dosažení nejvyšší kvality a bezpečnosti potravin pro konzumenty. Zvířata žijí v čistém prostředí a chov je prostý genetických modifikací, hormonů, antibiotik a dalších nadužívaných medikací.

Maso pochází z českého chovu, porážka proběhla také v Česku, porcování probíhá na farmě v Choťovicích.

Použití

Svíčková je vhodná k pečení, ale hojně se využívá i na steakovou úpravu. 

Vyzkoušejte si s námi rychlý recept na přípravu steaků. Budete potřebovat olivový olej, drcený pepř a mořskou sůl. Maso je potřeba nechat uležet po vytažení z lednice, aby mělo pokojovou teplotu a nepotkal ho teplotní šok. svíčkovou nakrájíme na cca 5 cm plátky o hmotnosti 200 g, které potřete olivovým olejem, ochutíte solí a pepřem.

O výrobci

Maso z Choťovic je rodinná farma zabývající se především chovem a porážkou prasat. Další činností je porcování nejen vepřového, ale všech druhů zvířat. Cílem firmy je nabízet zákazníkům kvalitní výrobky z masa té nejvyšší kvality.

Hlavní rozdíl oproti tradičnímu, čistě organickému nebo konvenčnímu způsobu produkce masa, je způsob krmení. Zvířata jsou krmena výhradně krmnými směsmi Qualivo, senem nebo slámou. Krmivo je vyráběno buď přímo společností Hofmann Nutrition AG, nebo je mícháno podle jejích receptur. Obsahuje striktně kontrolované a vysoce kvalitní komponenty, které jsou optimálně přizpůsobeny věku a vývoji zvířat. Qualivo zvířata jsou vždy perfektně krmena a vybalancována.

Skladování

Uchovávejte při teplotě 1–5 °C.

Výrobce

Maso Na Farmě
Choťovice 134
289 05 Žehuň
okres Kolín

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí svíčková