Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jidášovo ucho je pro všechny milovníky asijské kuchyně dobře známou ingrediencí. Díky své méně výrazné chuti i vůni se hodí do velkého množství pokrmů. Oblíbené je zejména pro svou křupavou strukturu.
Použití
Vložte cca na 10 minut do horké vody o teplotě 80 °C. Před použitím vodu slijte a houby opláchněte vodou.
Houba Jidášovo ucho je vhodná do polévek, rizota, ale i do salátů. Jelikož houba nemá výraznou chuť, je na vás, jak a v jakém množství ji použijete.
Skladování
Skladujte v suchu.
Složení
Sušené ucho jidášovo | 100 % |
Boltcovitka bezová |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 504 kJ/120 kCal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 20 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 0 g |
Vláknina | 0 g |