Rohlík BEZ KOMPROMISU

Rohlik.cz BIO Eidam

200 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

BIO
109,90 Kč 549,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků pravidelně nakupuje

Cena pro Premium: 93,40 Kč
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Polotvrdý polotučný sýr eidam v BIO kvalitě, který jsme pro vás připravili ve spolupráci s Farmou Struhy. Při výrobě eidamu je zapotřebí pouze čtyř složek, a to mléka, sýrařské kultury, syřidla a jedlé soli. Vyznačuje se tvrdší texturou. Má žlutější barvu a mírně nasládlou chuť.

Tuk v sušině min. 35 %. Sušina min. 53 %.

Použití

Eidam má v kuchyni široké využití, hodí se tedy jak do teplé, tak studené kuchyně. 

O výrobci

Farma Struhy je rodinná farma hospodařící v režimu ekologického zemědělství. 

V mlékárně se zpracovává pouze mléko od jejich vlastních krav, které se od jara do podzimu pasou na pastvinách kolem farmy. Kvalita mléka je závislá především na kvalitě krmení a zdraví krav, a proto má každé roční období mléko jiný obsah složek, jinou chuť i vůni. Jejich mléčné výrobky jsou vyráběny podle tradičních postupů a receptur pouze z mléka, čistých mlékárenských kultur a syřidla. 

Skladování

Uchovávejte při teplotě 2–7 °C. 

Výrobce

Farma Struhy
Struhy 39
Vlastec, 39701
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pasterované mléko*
Mlékárenské kultury
Syřidlo
Jedlá sůl
*z ekologického zemědělství

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1296 kJ/313 kCal
Tuky23 g
z toho nasycené mastné kyseliny16.6 g
Sacharidy0.2 g
z toho cukry0.2 g
Bílkoviny26 g
Sůl1.9 g
Vláknina0 g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.